Κλάτενμπεργκ: «Σωστή η απόφαση για Ελ-Καντουρί, άδικα τα παράπονα του Άρη»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έκρινε ως σωστή την αποβολή του Ελ-Καντουρί και τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ κατέρριψε όλα τα διαιτητικά παράπονα του Άρη.

Σύμφωνος με την απόφαση του διαιτητή Φωτιά και της ομάδας του VAR να αποβάλλει τον Ελ-Καντουρί, χωρίς να καταλογίσει παράβαση υπέρ του ΠΑΟΚ για το χτύπημα του παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο άγγλος αρχιδιαιτητής, διαφωνεί με τα παράπονα του Άρη για την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, τονίζει ότι ορθώς δόθηκε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον Ροζ, ενώ στην φάση που οι «κίτρινοι» διαμαρτύρονται για πέναλτι σε ανατροπή του Μάνου, ο Κλάτενμπεργκ τόνισε ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τονίζει ότι ορθώς δόθηκε πέναλτι στον Βόλο, αλλά λανθασμένα δεν παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα ο Ουσεϊνού Μπα (ο οποίος είδε κίτρινη προς το τέλος του ημιχρόνου για άλλο επικίνδυνο μαρκάρισμα), ενώ ορθώς ακυρώθηκε στην επανάληψη το γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας για επικίνδυνη προβολή πάνω στα χέρια του Ζοσέ Σα.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.