Κλάτενμπεργκ: Φοβισμένος ή ανεκπαίδευτος ο Κουμπαράκης

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Προβληματισμένος από την επίδοση του Κουμπαράκη, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος διαιτητής στο VAR στην χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον αέρα του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του, είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που χειρίστηκε ορισμένες φάσεις με αποκορύφωμα αυτής με το πρώτο γκολ των ερυθρόλευκων. Μάλιστα, από την στιγμή που δεν ενημέρωσε τον διαιτητή Γκορτσίλα, για το διπλό επιθετικό φάουλ την στιγμή του γκολ, τότε οι σκέψεις είναι δύο: Θεωρεί πως είτε είναι φοβισμένος είτε ανεκπαίδευτος. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, η τιμωρία του είναι πιθανή. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο Κουμπαράκης ήταν διαιτητής στο περσινό Ολυμπιακός - Αστέρας και δεν είχε δει το πεντακάθαρο τράβηγμα φανέλας στον Μπαράλες μέσα στην περιοχή των Πειραιωτών. Στο ιδιο ματς μάλιστα ακουγόταν ξεκάθαρα μέσω της κάμερας η κραυγή του Καραπαπά: «Ελεος ρε Κουμπαράκη»...

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να ζητήσει εξαίρεση και από τους δυο διαιτητές ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν αντίστοιχη αντίδραση όπως με τον Τζοβάρα ο οποίος παραμένει στον «πάγο». 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.