Κλάτενμπεργκ: Έκανε τα… στραβά μάτια στη χειρονομία του Σεμέδο!

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2021

Απίστευτο, αλλά… ελληνικό. Το είδε όλος ο κόσμος, αλλά είναι σα να μην έγινε ποτέ! Άλλωστε ούτε ο διαιτητής Γκορτσίλας το είδε, ούτε στο VAR το είδαν, ούτε τελικά και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ το είδε! 

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν συμπεριέλαβε καν στις επίμαχες φάσεις την άσεμνη χειρονομία του Σεμέδο στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Ο στόπερ των «ερυθρόλευκων» ύψωσε… με καμάρι το μεσαίο του δάχτυλο στο γκολ του Ελ Αραμπί, αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Σύμφωνα με τους κανόνες, πρόκειται για χειρονομία που τιμωρείται με κόκκινη κάρτα, ακόμη κι αν την έκανε σε συμπαίκτη του, ωστόσο ούτε ο Γκορτσίλας, ούτε οι διαιτητές στο VAR τιμώρησαν τον αμυντικό του Ολυμπιακού, αλλά ούτε τελικά και ο Κλάτενμπεργκ δεν το σχολίασε!

Για όσα τελικά... επέλεξε και αποφάσισε να σχολιάσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Δεν ήταν κίτρινη κάρτα (δεύτερη) στον Μολό επειδή η επαφή με τον αντίπαλο μετά ήταν τυχαία αφού έδιωξε τη μπάλα.

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Από το βίντεο ακούγεται ο διαιτητής Φωτιάς να λέει: «Μόνος του πέφτει δεν υπάρχει επαφή. Δεν έχω δει αν τον έχει βρει». Από το VAR τον ενημερώνουν ότι τον βρίσκει και τον καλούν να το δει. Ο Κλάτενμπεργκ τόνισε: «Ήταν πέναλτι καθώς δεν κάνει επαφή με τη μπάλα».

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Για κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Ίνγκασον στο 87': «O VAR δεν είχε τη δυνατότητα παρέμβασης, καθώς το μαρκάρισμα δεν αφορούσε απευθείας κόκκινη κάρτα και δεν μπορούσε να συμβουλεύσει.Η ΚΕΔ θεωρεί ότι αφότου ο αμυνόμενος έπαιξε την μπάλα στον συμπαίκτη του, συνειδητοποίησε ότι η πάσα του στερείτο ταχύτητα και χρησιμοποίησε τον τεντωμένο βραχίονά του για να μπλοκάρει τον αντίπαλο βρίσκοντάς τον στο πρόσωπο. Θα έπρεπε να καταλογιστεί φάουλ και κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο παιχνίδι».

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Για το πέναλτι στον Μασούρα. Η ΚΕΔ σημειώνει ότι δεν είναι πέναλτι γιατί ο γκολκίπερ προσπαθεί να απομακρυνθεί.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Για την κόκκινη στον Μασούρα στο μαρκάρισμα του Ουές. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι ήταν κίτρινη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.