«Κλάσεις ανώτερος του Βαρέλα ο Μιχαηλίδης, θα χαθεί ο Τζόλης αν…»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μπορμπόκης.

Ο βετεράνος άσος μίλησε για την εξέλιξη του Χρήστου Τζόλη και του Γιάννη Μιχαηλίδη και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μπορμπόκης δήλωσε:

Για το ότι ΠΑΟΚ και Μπενφίκα επενδύουν στις ακαδημίες: «Όποιος έχει λεφτά και ξοδεύει στις ακαδημίες κάτι θα βρει και θα φέρει πίσω τα χρήματά του. Αυτοί μπορούν να έχουν και Βραζιλιάνους που μιλούν ίδια γλώσσα και είναι πιο εύκολη η προσαρμογή τους».

Για τους Τζόλη, Μιχαηλίδη: «Παρακολούθησα παιχνίδια και είδα ότι ο Μιχαηλίδης έχει στοιχεία. Σε κάποια ματς Κυπέλλου γιατί δεν έπαιξαν; Ένας μικρός πρέπει να παίξει με τους βασικούς, να μη χαθεί η συνοχή της ομάδας. Δεν πρέπει να μπουν όλοι μαζί. Ο Βαρέλα δεν είχε σχέση με τον Μιχαηλίδη στα 17 του, ο μικρός είναι κλάσεις ανώτερος. Οι νέοι πρέπει να συμπληρώνουν 10 παιχνίδια σε μια σεζόν. Μπήκαν όταν όλα πήγαν ανάποδα, η ανάγκη τους έβαλε στην ομάδα. Ο Τζόλης έχει τρομερές ικανότητες, ας τον αφήσουμε να παίξει να βρει τη θέση του. Το ποδοσφαιρικό έχει θέσεις. Κάθε παίκτης έχει μια θέση που την παίζει καλύτερα από όλες. Εγώ θα τον έβαζα πίσω από τον φορ, πιστεύω σαν εξτρέμ δεν έχει τα στοιχεία. Ο Τζόλης ξέρει να διαβάζει τις φάσεις και πώς να βρίσκεται εντός της περιοχής. Θα χαθεί άδικα αν δε βρει τη θέση του. Για παράδειγμα όταν είδα τον Μαλαδένη, είπα ότι είναι για μεγάλα πράγματα, δεν είχα δει τέτοια προσόντα σε ποδοσφαιριστής. Έκανε καριέρα αλλά μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα αν είχε βρει την πραγματική του θέση».

Η εκτίμησή του για το πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω να αλλάξει σχηματισμό. Σε μια ομάδα δεν είναι όλοι ίδιοι, υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Φαντάζομαι ότι την κατοχή της μπάλας θα έχει η Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ θα δώσει γήπεδο».

Έχει πιθανότητες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα: «Βεβαίως. Δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά, είναι μονό παιχνίδι, παίζει στο γήπεδο του, έχει σημασία αυτό. Η θετική ενέργεια γκρεμίζει τοίχους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.