Ο Κλάους Αθανασιάδης έχει γενέθλια: Τα ποντιακά... και το παρασκήνιο από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2020

Τα 32 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Στέφανος Αθανασιάδης! Ο «Κλάους» του ΠΑΟΚ, που πήρε το όνομα από το νονό του, ο οποίος έμενε Γερμανία και το σκέφτηκε εξαιτίας της σημειολογίας της ημέρας, με... παραπομπή στον Αϊ-Βασίλη...

Ο Έλληνας στράικερ που πλέον αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας, γιορτάζει τα 32α γενέθλια του και οι ευχές πάνε και... έρχονται ειδικότερα μέσα από τα social media. 

Η αρχή έγινε από τον πολύ καλό του φίλο και κουμπάρο του, Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Κλάους και την λεζάντα «Χρόνια Πολλά κουμπάρε». 

Σειρά πήρε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Metrosport.gr είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον αδελφικό του φίλο, «Εγώ τον Στέφανο τον ξέρω πολλά χρόνια και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής, είναι σα να μιλάω για τον αδερφό μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος για ευχές παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ και βρίσκονται εντός του εστιατορίου σε ξενοδοχείο που είχε καταλύσει όλη η αποστολή του Δικεφάλου συνομιλούν με ατάκες προς τους συμπαίκτες τους.

Σειρά πήρε η οικογενειακή φίλη του Στέφανου, Δώρα Μαυρίδου, η οποία μέσα από τα social media δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Κλάους χορεύει τα αγαπημένα του ποντιακά τραγούδια, δείχνοντας τις χορευτικές του ικανότητες. 

Το παζλ των ευχών συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Γεωργίου πρώην συμπαίκτης του Στέφανου στον Δικέφαλο και πολύ καλός του φίλος ο οποίος ανέφερε χιουμοριστικά πως τον μεγάλωσε στα... γόνατα του!



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.