Κλαμπ Μπριζ: Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη οι Σκοβ Όλσεν και Μινιολέ

Metrosport Team15 Απριλίου 2024

Το ιατρικό επιτελείο της Κλαμπ Μπριζ ανακοίνωσε στο προπονητικό τιμ πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι Μινιολέ και Σκοβ Όλσεν να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Σε τροχιά ΠΑΟΚ κινούνται οι Βέλγοι, οι οποίοι πιθανότατα θα έρθουν με μικρότερο απουσιολόγιο λόγω της πιθανής επιστροφής των Μινιολέ και Σκοβ Όλσεν. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Κλαμπ Μπριζ, δεν αγωνίστηκαν στον πρώτο αγώνα απέναντι στον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Het Nieuwsblad, υπάρχουν ελπίδες πως στην αποστολή της Μπριζ για την Θεσσαλονίκη να βρίσκονται οι Μινιολέ και Σκοβ Όλσεν. Ενώ είναι άξιο αναφοράς πως 24χρονος Δανός εξτρέμ διανύει μία εξαιρετική σεζόν με 23 τέρματα και 8 ασίστ σε 46 αγώνες και είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ενώ λίγο πριν την επιστροφή στην δράση είναι επίσης οι Ντένις Οντόι και Κάσπερ Νίλσεν οι οποίοι δείχνουν σημάδια βελτίωσης, παίρνοντας μέρος σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης των Βέλγων.

Σύμφωνα με τους Βέλγους δημοσιογράφους το ερώτημα είναι αν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν όντως να αγωνιστούν στην Τούμπα. Τονίζοντας πως θα ξεκαθαριστεί στην αυριανή (16/4) της Κλαμπ Μπριζ.

Ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι Βέλγοι θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους τιμωρημένους Τιάγκο, Μέχελε και Κάιπερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.