Κυριάκος: «Δεν στήθηκε καλά στο πρώτο ο Άρης, στο δεύτερο ο Μπούργος διόρθωσε το λάθος του»

Metrosport Team04 Απριλίου 2022

Ο Τάσος Κυριάκος μίλησε για τον Άρη και την πορεία του με τον Μπούργος. Ειδικά για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, την νέα απώλεια βαθμών και το γεγονός ότι πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Κυριάκος με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» είπε τα εξής:

«Ημουν στο γήπεδο, είδα το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πως φθάσαμε σε αυτό το 0-0; Έλεγα και χθες και με ρωτούσαν οι φίλαθλοι του Άρη, πως ακόμη ο προπονητής είναι λίγο καιρό στην ομάδα. Η ομάδα που ήταν με τον Άκη Μάντζιο, είναι η ίδια. Ήρθε ο Μπούργος, άλλαξε η ψυχολογία, είναι κάτι διαφορετικό. Από την νέα σεζόν θα κρίνουμε τον Μπούργος.

Ο Άρης έπαιξε απέναντι σε μία δουλεμένη ομάδα, δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ. Βεβαίως φέτος ο Άρης μας έδειξε ότι είναι δύσκολος στο γκολ. Το πρόβλημα που έχει ο Άρης είναι εκεί. Ψίθυροι και μουρμούρες υπάρχουν, όμως είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε τον προπονητή. Θα χρειαστεί χρόνο. Παίρνω και την πλευρά των παικτών. Έχουν φθάσει στα πλέι οφ, δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο, ναι μεν διεκδικεί την τρίτη θέση όμως δεν έχει νίκη στα πλέι οφ. 

Σίγουρα είναι καμπανάκι οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, όμως ο Άρης μπορεί να πάει να κερδίσει το επόμενο ματς. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ο ποδοσφαιριστής θέλει κίνητρο. Κάποια στιγμή μέσα στο πρωτάθλημα ο Άρης βγήκε εκτός στόχων. Θέλω να πιστεύω ότι ο στόχος των παικτών είναι να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη».

Για την αλλαγή του Σάσα, όπως και η αλλαγή του σχηματισμού:

«Δεν ξαφνιάστηκα. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο από ότι στο πρώτο. Και θεωρώ ότι σωστά έγινε η αλλαγή του Σάσα. Δεν θεωρώ ότι ο Άρης ήταν κακός, έπαιζε όμως απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, είχε και το δοκάρι που θα μπορούσε να γίνει γκολ. Από την αρχή ίσως δεν στήθηκε καλά η ομάδα από τον Μπούργος και στη συνέχεια την άλλαξε, το διόρθωσε ο Μπούργος. 

Θα μπορούσε να διορθώσει πολύ νωρίτερα. Ο ΠΑΣ αποδείχθηκε φέτος ότι είναι ο κακός δαίμονας για τον Άρη. Έχει μελετήσει τον αντίπαλο, είδε ότι ο ΠΑΣ είναι επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση. Ο ΠΑΣ έπαιζε σε διπλή ζώνη άμυνας. Ο ΠΑΣ δεν καίγεται για βαθμούς. Οτι του βγει, του βγαίνει σε καλό. Και για αυτό ήρθε αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα το 0-0».





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.