«Εναρξη με τον μη τελεσθέντα τελικό Κυπέλλου»

Metrosport Team04 Μαΐου 2020

Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ έχει διευκρινίσει ότι στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε αυτό θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στην προκειμένη περίπτωση στην ΕΠΣ Μακεδονίας αντίπαλοι στον τελικό Κυπέλλου θα ήταν Αγροτικός Αστέρας και Καμπανιακός και όπως έχει αποφασιστεί από την ΕΠΟ ο κυπελλούχος θα βγει με κλήρωση και θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΜ στο κύπελλο Ελλάδας.  O γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ Παναγιώτης Γιουρούκαλης έχει διατυπώσει την άποψη να γίνει ένας αγώνας αντί του σούπερ καπ σε αναγωγή στον μη τελεσθέντα τελικό Κυπέλλου κάτι που θα σημάνει και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την ίδια άποψη εξέφρασε και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Eφόσον εγκριθεί κάτι τέτοιο από το διοικητικό συμβούλιο, μπορεί να γίνει το παιχνίδι ως εναρκτήριο της νέας αγωνιστικής περιόδου και με τα χαρακτηριστικά που θα του δοθούν π.χ. τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.