Κιουρτζίδης: «Αντί όλα αυτά να βγαίνουν στο φως με διαδικασίες εξπρές, αποκλείουν τον Πιλίδη»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πάρις Κιουρτζίδης, με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Ανατροπή, να μιλάει για τον αποκλεισμό του Γιωρίκα Πιλίδη αλλά και τα όσα λαμβάνουν χώρα στην ομοσπονδία πάλης.

Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε μία ποινή 3 ετών στον Γιώργο Πιλίδη, έναν αθλητή που του ασκούσαν μία πίεση και ήρθε σε μία αντιπαράθεση και εκεί πάνω είπε δύο κουβέντες παραπάνω. Τι ποινή θα μπορούσες να του ρίξεις; 3 μήνες; 6 μήνες; Είναι μία σειρά αθλητών που είναι αγανακτισμένοι και όλα αυτά υπό την ανοχή του Λευτέρη Αυγενάκη και υπάρχουν καταγγελίες παιδιοβιασμού και αγοραίας μαστροπείας και εκκρεμούν στους εισαγγελείς. Με πάνε σε δίκη για μία συνέντευξη που έκανα και εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Αρχικά, εκτός από έναν προπονητή ο οποίος δεν είχε τη σχετική άδεια, είχαμε την καταγγελία των γονέων και από εκεί ξεκίνησε μία σειρά αποκαλύψεων για ανήλικες αθλήτριες. Όλα αυτά η ομοσπονδία δεν τα εξέταζε, ενώ είχε και σχετικές καταγγελίες με παράγοντες να λένε ότι τα... ήθελαν. Εκτός από αυτό, πριν δύο έτη, αθλητής με πανελλήνιες διακρίσεις αποκάλυψε πως παράγοντας συντοπίτης του κυρίου Τσιάρα, προσέγγιζε αθλητές και τους έκανε πάσα σε χορηγούς που για να τους παρέχουν αθλητικό εξοπλισμό τους καλούσαν σπίτι τους για να δοκιμάζουν μαγιό και όλα αυτά τα θάβουν. Αντί όλα αυτά να βγαίνουν στο φως με διαδικασίες εξπρές αποκλείουν τον Πιλίδη και στέλνουν εμένα στη δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.