Κιουρεξίδης: «Στόχος του camp είναι όσα κορίτσια αγαπάνε το ποδόσφαιρο να μην διστάσουν να έρθουν»

Κωστής Παναγιώτου31 Αυγούστου 2022

Το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ συνεχίζει να κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδεικνύοντας πως εξελίσσεται συνεχώς. Προ αυτήν την κατεύθυνση πραγματοποιείται το Training Camp της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου γυναικών του Δικεφάλου.

Το προπονητικό καμπ είναι προγραμματισμένο για το πρώτο διήμερο του Σεπτεμβρίου (1-2/9, 18:30), στο προπονητικό κέντρο του Μούντα (Στρατάρχου Παπάγου 21, Ελευθέριο Κορδελιό), για κορίτσια από 8 έως 16 ετών, με την συμμετοχή να είναι δωρεάν, ενώ θα παραλάβουν και ένα T-Shirt δώρο.

Αυτό είναι το δεύτερο Training Camp γυναικών που γίνεται υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ. Στο καμπ θα δώσουν το παρών ο προπονητής της Κ16, Ευάγγελος Κλείτσας, και ο προπονητής της Κ12, Άγγελος Παπαδόπουλος, ενώ την πρώτη ημέρα στο προπονητικό κέντρο θα βρεθεί και η αρχηγός του ΠΑΟΚ Morris, Θωμαή Βαρδαλή.

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών, Αντώνη Κιουρεξίδη, οποίος μίλησε για τον πρωταρχικό στόχο του καμπ, αλλά και για τα ιδανικά που θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν στις νεαρές αθλήτριες που θα συμμετάσχουν.

«Ο πρωταρχικός στόχος του training camp είναι όσα κορίτσια αγαπάνε το ποδόσφαιρο να μην διστάσουν να έρθουν και να παίξουν ποδόσφαιρο, γιατί δυστυχώς πολλά κορίτσια, ενώ το αγαπάνε το ποδόσφαιρο και το "έχουν" που λέμε, δεν έρχονται σε κάποια ομάδα.

Με το camp θέλουμε να φέρουμε τα νέα κορίτσια στο γήπεδο για να παίξουν και να διασκεδάσουν και να είναι σίγουρες ότι θα περάσουν τέλεια!», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κιουρεξίδης.

Και πρόσθεσε: «Επίσης, οι γονείς να είναι σίγουροι ότι φέρνοντας τα παιδιά τους στην ακαδημία ποδόσφαιρου γυναικών του ΠΑΟΚ θα δούνε πρόοδο σε όλες τις δραστηριότητες και ιδιαίτερα στο σχολείο, αυτή την περίοδο στην πρώτη ομάδα όλες οι παίκτριες που προέρχονται από την ακαδημία είναι τελειόφοιτες πανεπιστήμιου ή φοιτήτριες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.