Κιόσε: «Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ, δουλευταράς ο Μιχάι»

Metrosport Team11 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της τσεχικής Καρβινά και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κρίστι Κιόσε, και μίλησε για την πορεία του, την πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα, το αν έχει παράπονο που δεν έπαιξε στον Δικέφαλο αλλά και τη συμβουλή που θα έδινε στον Μιχαηλίδη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την πορεία του στην Τσεχία: «Είναι αρκετά καλό το επίπεδο. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει μεγαλύτερη ποιότητα από το τσέχικο. Η Σλάβια έχει κάνει καλή ευρωπαϊκή πορεία τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσαμε να τη συγκρίνουμε με Ολυμπιακό ή με ΠΑΟΚ».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέφει στην Ελλάδα: «Εχω μιλήσει με ομάδες στην Ελλάδα, αλλά προς το παρόν δεν το σκέφτομαι να επιστρέψω. Τα οικονομικά δεδομένα είναι σχεδόν ίδια με την Ελλάδα, ειδικά στις ομάδες κάτω από τις μεγάλες. Θα ήθελα να παίξω σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Τσεχίας, αλλά τώρα σκέφτομαι μόνο τα τρία τελευταία παιχνίδια».

Για την Εθνική Αλβανίας και τον Μιχάι: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει με τον Μιχάι, γιατί είχα κάποια δικά μου θέματα αλλά παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και ξέρω πως ο Μιχάι είναι δουλευταράς και επαγγελματίας».

Για το αν έχει παράπονο πως δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω κάποιο απωθημένο, μέσα μου νιώθω πως θα μπορούσα να παίξω αλλά οι άνθρωποι εκεί ξέρουν τι κάνουν. Ποτέ δεν είναι αργά, εγώ θα ήθελα να γυρίσω κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ».

Για τον Μιχαηλίδη: «Δεν παίζουμε στην ίδια θέση, αλλά ήμουν και εγώ καλός με την μπάλα στα πόδια. Θα του έδινα τη συμβουλή να μην ακούει τους έξω και να σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο και αν αξίζει θα τα καταφέρει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.