Κινσέλα: «Η Τσέλσι βιώνει τρελή περίοδο - Ο Αμπράμοβιτς μπορεί να αποβληθεί από την ΕΕ»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Ο Νίζαρ Κινσέλα, ρεπόρτερ Τσέλσι, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Η Τσέλσι βιώνει μία τρελή περίοδο. Ο πόλεμος επηρέασε τον Αμπράμοβιτς, ο οποίος μπορεί να αποβληθεί από την ΕΕ, και αν συμβεί αυτό δεν θα μπορέσει να πουλήσει την Τσέλσι. Γι' αυτό και βιάζεται. Η φήμη του καταστράφηκε και κλονίστηκαν οι σχέσεις τυο με την Μεγάλη Βρετανία. Δεν ήθελε να την πουλήσει, όμως έβλεπε τον κίνδυνο για το κλαμπ σε περίπτωση δικής του αποβολής από την ΕΕ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος γιατί η Τσέλσι με τον Αμπράμοβιτς έχει κατακτήσει 21 τρόπαια σε 19 χρόνια και έγραψε χρυσές σελίδες. Νιώθει ευγνωμοσύνη, είναι βέβαια και εκνευρισμένος βλέποντας τις επιθέσεις που δέχεται ο Αμπράμοβιτς από βουλευτές των κομμάτων. Υπάρχει ανησυχία γιατί είναι ομιχλώδες το μέλλον της ομάδας. Ξέρω ότι υπάρχει ένα κονσόρτιουμ που ενδιαφέρεται για την ομάδα και αποτελείται από τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπέιζμπολ του Λος Άντζελς και από έναν Ελβετό δισεκατομμυριούχο να πάρουν την ομάδα. Αυτή είναι και η σημαντικότερη προοπτική. Ο Αμπράμοβιτς θέλει να τελειώσει γρήγορα.»

Κατέληξε λέγοντας: «Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι ο Αμπράμοβιτς αναμένεται εντός του 24 ώρου στο Λονδίνου. Θέλει να πουλήσει την Τσέλσι κοντά σε ένα ποσό στα 3 εκ. λίρες, αλλά θα αναγκαστεί να το κάνει βιαστικά γιατί είναι σε δεινή διαπραγματευτική θέση. Γιατί για μερικές ώρες μπορεί να μην προλάβει και επειδή έχει δεθεί με την ομάδα δεν θέλει να της κάνει κακό.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.