«Κίνηση ουσιαστική και συμβολική»

Metrosport Team16 Απριλίου 2020

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η ΕΠΣ Χαλκιδικής με τη δωρεά 2000 μασκών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. 

Για την κίνηση αυτή αλλά και την εκτίμησή του για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων και δη των ερασιτεχνικών μίλησε στο Metrosport.gr ο πρόεδρος της Ενωσης, Σταύρος Σαρηγιαννίδης.

«Ηταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Από αυτούς τους ανθρώπους γίνεται ένας τεράστιος αγώνας, ειδικά αυτή την περίοδο με την πανδημία του κορωνοϊού και αξίζουν τα συγχαρητήρια και τον σεβασμό μας. Ηταν μία ουσιαστική και συμβολική κίνηση για να προτρέψουμε και άλλους να κάνουν ανάλογες προσφορές. 

Το νοσοκομείο Πολυγύρου όπως και τα περισσότερα έχουν ελλείψεις και είδαμε με χαρά να δέχονται την δωρεά μας με τις μάσκες. Επαναλαμβάνω ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη και αν τα οικονομικά μας είναι δύσκολα λόγω της μικρής επιχορήγησης που λάβαμε για το 2019».

Τι πιστεύει όμως ο κ. Σαρηγιαννίδης για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων; Τι θα συμβεί με αυτά στη Χαλκιδική;

«Οσα λέγονται για τα Πρωταθλήματα, τους χρόνους έναρξης και όλα τα σχετικά θεωρώ ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Όταν δεν σου λένε οι ίδιοι οι επιστήμονες πότε θα ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση πώς είναι δυνατόν να μιλάμε και να γίνονται σχέδια για το ποδόσφαιρο; Ειδικά για τα ερασιτεχνικά δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσουν και πάλι. Οι παίκτες είναι άπραγοι δύο μήνες, πότε θα επανέλθουν στις προπονήσεις και πώς θα μπουν και πάλι σε αγωνιστική δράση; Στο επαγγελματικό είναι διαφορετικά γιατί εκεί υπάρχουν συμβόλαια και συμφωνίες εκατομμυρίων».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.