Κίνηση για αγορά Κρμέντσικ, στάντ μπάϊ για Ολιβέϊρα

Metrosport Team03 Ιουλίου 2021

Το θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στην επίθεση αποτελεί την βασική προτεραιότητα αυτή την χρονική στιγμή και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Τις τελευταίες ώρες έγινε κίνηση για τον Μάϊκλ Κρμέντσικ, τον Τσέχο επιθετικό που αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο στην Τούμπα και συνέβαλε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στην αντεπίθεση που εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Κρμέντσικ ανήκει στην Μπριζ, οι Βέλγοι δείχνουν διάθεση να τον παραχωρήσουν αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά και φαίνεται, πως έχουν βάλει «νερό στο κρασί τους». 

Πριν από ένα μήνα, ζητούσαν «ακατέβατα» το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ για να πουλήσουν τον Κρμέντσικ, πριν από λίγες ημέρες όμως συζητούσαν (σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τσεχία) την προοπτική να πουλήσουν τον Κρμέντσικ στην Σλάβια Πράγας. Αυτή η αλλαγή στάσης, έκανε τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να δουν εκ νέου, ζεστά την υπόθεση. 

Εγινε η σχετική κίνηση προς τον Κρμέντσικ (και τους εκπροσώπους του) για να διαπιστωθεί η διάθεσή του, η οποία σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες είναι θετική, ως προς την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που θα εξασφαλίσουν οριστικά την συναίνεση του Κρμέντσικ, προχωρούν σε συζητήσεις και με την Μπριζ που έχει τα δικαιώματά του. 

Αλλωστε, ο Κρμέντσικ σε μικρό χρονικό διάστημα στον ΠΑΟΚ και χωρίς να συμμετέχει σε βασικό στάδιο προετοιμασίας, έδειξε αρκετά δείγματα από την αξία του. Εχει θετικά στοιχεία, τα οποία, εφόσον ολοκληρωθούν θετικά οι επαφές, μπορούν να αξιοποιηθούν περισσότερο από τον Λουτσέσκου. Είναι ένας επιθετικός με πολλά θετικά στοιχεία και αυτό το γεγονός δεν μπορεί να παραγνωριστεί.

«Μικρή η διαφορά για τον Ολιβέϊρα»

Την ίδια στιγμή οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις επαφές με τον Νέλσον Ολιβέϊρα, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Ο Λουτσέσκου είναι θετικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του 29χρονου Πορτογάλου επιθετικού. Την διαφορά (μικρή είναι η αλήθεια) που υπάρχει στο οικονομικό, επιβεβαίωναν τις τελευταίες ώρες και οι εκπρόσωποι του παίκτη: 

«Είναι μικρή η διαφορά που μας χωρίζει». Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος προσφέρει τριετές συμβόλαιο (2+1) στον Ολιβέϊρα, με ετήσιες απολαβές που θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους για την επίτευξη υψηλών στόχων. Το θέμα είναι ανοιχτό και όπως έλεγαν χθες με νόημα και από τις δύο πλευρές: «Ακόμη και τις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστεί εξέλιξη». Η αλήθεια είναι πως τα χρήματα που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Ολιβέϊρα, δείχνουν την πρόθεση του συλλόγου για να συνεργαστεί μαζί του.

Εντατικές επαφές και για χαφ

Τα δύο τελευταία 24ωρα παρατηρείται κινητικότητα και για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ (μέσα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις) στη μεσαία γραμμή, χωρίς όμως μέχρι χθες να είχε σημειωθεί κάποια κίνηση. Ο Λουτσέσκου έχει πάρει πολύ ζεστά το όλο θέμα και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της διοίκησης, περιμένει το κατάλληλο αποτέλεσμα.

 Το θέμα του Ιταλού Ντεϊόλα (από την Κάλιαρι) έχει «παγώσει», για τον Ολίβα επίσης δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όπως έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ώρες ακούστηκε εκ νέου έντονα πως ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει τον Μενσά, που αγωνίζεται στο Τουρκικό Πρωτάθλημα, όμως δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από τους επιτελείς του Δικεφάλου για το συγκεκριμένο θέμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.