Κινήσεις που προκαλούν αίσθηση ο Πανσερραϊκός

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Ιουλίου 2022

Ο Πανσερραϊκός ταράζει τα…μεταγραφικά νερά στη Super League 2 παίρνοντας παίκτες από το πάνω ράφι. Στόχος των «λιονταριών» τη φετινή σεζόν είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. 

Η περσινή χρονιά αποτελεί μάθημα για όλους στον σύλλογο, καθώς η ομάδα έφτασε μια ανάσα από τον υποβιβασμό, όμως τη γλίτωσε στο παρά ένα. Φέτος βάζουν τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσουν. Πάει καιρός που οι Σερραίοι ήταν στα μεγάλα σαλόνια και οι κινήσεις που κάνουν δείχνουν ότι βαδίζουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Με αφορμή τις μέχρι τώρα προσθήκες το metrosport.gr σας παρουσιάζει τα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου…

Τάσος Παπάζογλου

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έχοντας κάνει μια λαμπρή πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στον Πανσερραϊκό. Μιλάμε για έναν παίκτη που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών των «λιονταριών». Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει καταγράψει συνολικά 277 συμμετοχές με 11 γκολ και 12 ασίστ.

Από το 2020 και μέχρι σήμερα ήταν ποδοσφαιριστής της Ξάνθης.


Στέφανος Σιόντης

Ο έμπειρος μέσος με πολυετή καριέρα στη Super League, θα ενισχύσει τα «λιοντάρια» τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σιόντης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα, Καβάλα, Παναιτωλικό, Βέροια, Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδα της γενέτειρας του.


Άγγελος Οικονόμου

Ο Άγγελος Οικονόμου γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1995 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στη Γερμανία. Σε ηλικία 14 ετών επελέγη στις ακαδημίες της Μπάγερν και έμεινε στο Μόναχο ως το 2016, ενώ μάλιστα συμμετείχε και σε προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πήρε μεταγραφή στην Στουτγάρδη Β΄, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 ματς και ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Τη σεζόν 2019-20 έπαιξε κατά σειρά σε Δόξα Δράμας και Πλατανιά, ενώ από το 2020 αγωνιζόταν στη Βέροια, με την οποία πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής, όμως δεν επετεύχθη ο στόχος της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια χάνοντας στα μπαράζ αρχικά από τον Λεβαδειακό και έπειτα από τη Λαμία. 


Μάκης Γιαννίκογλου

Ενίσχυση στον άσο για τον Πανσερραϊκό, που πρόσθεσε στο δυναμικό του τον 29χρονο πορτιέρε, ο οποίος άφησε τη Λιθουανία και τη Σούντουβα για να επιστρέψει στην πατρίδα.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Ξάνθη, για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καβάλα, Φωκικό, Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ. Το 2021 μετακόμισε στη Λιθουανία για να φορέσει τη φανέλα της Σούντουβα με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές, ενώ μάλιστα πραγματοποίησε και τις πρώτες του ευρωπαϊκές συμμετοχές στο θεσμό του Conference League.


Γιάννης Μυστακίδης

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός με πλούσιο βιογραφικό άφησε τη Βέροια για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πανσερραϊκό. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ακαδημίες της Πιερίας. Το 2010 έφυγε για το εξωτερικό και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Χόφενχάϊμ, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Μάνχαϊμ και η Φράϊμπουργκ. Ένας τραυματισμός τον έφερε πίσω και το 2014 για να υπογράφει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Δικέφαλος τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στον Πιερικό. 

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τον ένταξαν ξανά στο ρόστερ, με τον ίδιο να καταγράφει 33 συμμετοχές και έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τα ασπρόμαυρα τη σεζόν 2015-16. 

Ακολούθησε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, για να μεταπηδήσει στον ΠΑΣ Γιάννινα και από τον Ιανουάριο στην πολωνική Γκόρνικ. Επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο. Όμως έφυγε και πάλι για το εξωτερικό για να φορέσει τη φανέλα της Ντε Γκράαφσαπ. Ούτε εκεί στέριωσε, για να έρθει ξανά στην πατρίδα και να φορέσει τη φανέλα τόσο της Ξάνθης, όσο και της Βέροιας. 


Σάββας Μούργος

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Η Άρσεναλ τον ανακάλυψε και τον ένταξε στις ακαδημίες της αρχικά στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην Αγγλία. Σε ηλκία μόλις 16 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Λονδρέζους. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε στην U23 της Νόριτς, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε αφού κάποιοι τραυματισμοί τον απέτρεψαν να πάρει την ευκαιρία για την πρώτη ομάδα των καναρινιών. Τον παραχώρησαν δανεικό στην Ντόρντρεχτ, με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές και 3 γκολ. Η διακοπή των Πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τον έφερε πίσω στην Ελλάδα και από το 2020 στη Βέροια.


Σπύρος Νάτσος

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ατρομήτου. Στις 1 Δεκεμβρίου του 2016 έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, σε αγώνα Κυπέλλου εναντίον της Καλλιθέας. 

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχειαγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.


Παναγιώτης Τσαγκαλίδης

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός άρχισε τα πρώτα του βήματα στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας. Ο Ολυμπιακός τον ανακάλυψε και τον έκανε δικό του το 2017. Μία χρονιά μετά ο Τσαγκαλίδης πήρε μεταγραφή στον Άρη, με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο μέτρησε 15 συμμετοχές και 3 γκολ στη Football League. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός αυτή τη φορά για λογαριασμό της Καλαμάτα, με την οποία είχε 22 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.