King Ottο: Στους κινηματογράφους το θαύμα της εθνικής το 2004!

Metrosport Team07 Ιουλίου 2020

Η κατάκτηση του EURO 2004 από την Ελλάδα αποτελεί, ίσως, την μεγαλύτερη και πιο απρόσμενη επιτυχία σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Αρχηγός εκείνης της ομάδας ήταν ο σπουδαίος Γερμανός προπονητής Οτο Ρεχάγκελ, ο άνθρωπος που την οδήγησε στον θρίαμβο, που πίστεψε στο θαύμα και βοήθησε για να γίνει πραγματικότητα.

Μετά από 16 χρόνια, το απίστευτο παραμύθι του «βασιλιά Οτο» παίρνει σάρκα και οστά και μεταφέρεται, μέσω ενός ντοκιμαντέρ, στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2021 με τίτλο «King Otto» και σε σκηνοθεσία του Christopher André Marks.  

Με το σύνθημα που είχε η Ελλάδα στο λεωφορείο της αποστολής στην Πορτογαλία, «Η αρχαία Ελλάδα είχε 12 θεούς, η σύγχρονη Ελλάδα έχει 11», η ταινία King Otto ζωντανεύει την ιστορία του ανθρώπου που ενέπνευσε ένα ολόκληρο έθνος για να πετύχει το θαύμα. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Ρεχάγκελ καθισμένος στον... θρόνο του απαγγέλλει με το μοναδικό του στυλ τον ελληνικό εθνικό ύμνο!

Coming to Cinemas 2021! KING OTTO

Coming to Cinemas 2021! KING OTTO Directed by Christopher André Marks. "Ancient Greece had 12 gods, Modern Greece has 11" ... Register NOW for updates at http://kingottomovie.com/ Relive the July 4th, 2004 miracle that shocked the world and united Greece! #KingOttoMovie #ottorehhagel #euro2004 #euro2020 #greece #germany #football #miracle #soccer #europe #kingotto #greecegermany #uefa #australia #greek #melbourne #canada #greekamerica #greekamericans #greekcanadians #greekaustralians #outsider #underdog #angeloscharisteas #giorgoskaragounis #giourkasseitaridis #zagorakis #takisfyssas #nikopolidis

Posted by King Otto on Friday, 3 July 2020
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.