Κινδυνεύει με «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης22 Μαρτίου 2023

Με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο κινδυνεύει η ΠΑΕ Αρης καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκθεση που κατατέθηκε από τον παρατηρητή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και η έκθεση της Αστυνομίας, είναι άκρως επιβαρυντικές για τους Κιτρινόμαυρους. 

Συγκεκριμένα, η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο… “Βάσει των αναφερομένων στο από 19/3/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/3/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/23/574434 από 21/3/2023 Έκθεση της Αστυνομίας", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α΄, β’ ΙΙΙ), 3 περ. Ι. α’, ε’, ΙΙΙ, του Π.Κ. της ΕΠΟ”. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εκθέσεις καταγράφηκαν τρεις διακοπές αγώνα καθώς και τα αντικείμενα και οι κροτίδες που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο. 

Επίσης, όπως προκύπτει από νομικούς κύκλος του αθλητικού δικαστηρίου δεν γίνεται λόγος για τιμωρία της έδρας αλλά για “βαρύ” χρηματικό πρόστιμο. Υπενθυμίζουμε ότι, προ λίγων εβδομάδων η ΠΑΕ Αρης κλήθηκε να πληρώσει 50 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για ένα υβριστικό πανό (στον αγώνα με τον Ολυμπιακό) και κάποια βεγγαλικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.