Κίλιαν Εμπαπέ: Ενημέρωσε τους συμπαίκτες ότι θα παραμείνει στην Παρί

Metrosport Team18 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Κάθε μέρα που περνάει τα δεδομένα αλλάζουν, ο Κίλιαν Εμπαπέ όπως αναφέρουν στην Ισπανία ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Οι Παριζιάνοι προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να κρατήσουν τον 22χρονο στο "Παρκ ντε Πρενς". Μέχρι χθες η παραμονή του ήταν στον αέρα, ενώ η Ρέαλ Μαδρίτης περιμένει την κατάλληλη στιγμή, ώστε να κινηθεί για την απόκτησή του.

 Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Ισπανία αποκάλυψαν, τις προηγούμενες μέρες, πως θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην Παρί. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Σύμφωνα  με ρεπορτάζ του "Cadena Ser", ο Εμπαπέ μίλησε με τους συμπαίκτες του και τους ενημέρωσε ότι θα μείνει στην ομάδα. 

Επίσης, ο αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Λεονάρντο, είπε πως ο 22χρονος επιθετικός θα συνεχίσει στην ομάδα του Παρισιού, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τόνο Γκαρσία στο "El Larguero" .

Όνειρο ήταν και πάει. Η συνύπαρξη του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Κίλιαν Εμπαπέ τελίωσε πριν καν ξεκινήσει, με τον Πορτογάλο να ξεκαθαρίζει πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να πάιζει με τον όνομά του, απευθυνόμενος στην εκπομπή "El Chiringuito".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.