Κίκε Ερνάντεθ: «Ο Άρης, ο γιος μου Αλέξανδρος και ο Ματίγια της Πριμέρα Ντιβιζιόν»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Ο Κίκε Ερνάντεθ, πρώην προπονητής του Άρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 με αφορμή τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, με δεδομένο ότι ήταν ο τελευταίος που είχε πανηγυρίσει επιτυχία επί των πρασίνων στο ΟΑΚΑ και ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων.  

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, ήταν σπουδαίο διπλό. Είχαμε αρκετό καιρό να κάνουμε διπλό εκεί. Φυσικά θυμάμαι έντονα το δικό μας παιχνίδι. Ήταν προς το τέλος, ο Νασιμέντο έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και σκόραρε. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό για την μετέπειτα πορεία μας και την συμμετοχή μας στο Europa League. Φέρνω στο μυαλό μου και την υποδοχή στο αεροδρόμιο από τον κόσμο» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Εχω πολύ μεγάλη αγάπη, όχι μόνο για τον Άρη, αλλά και για τους οπαδούς του και την Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μία τεράστια χώρα, εγώ την θεωρώ δικό μου κομμάτι. Το παιδί μου έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη. Το ονομά του είναι Αλέξανδρος από τον Μέγα Αλέξανδρο. Ολες οι αναμνήσεις είναι ευχάριστες».  

Για την μία στιγμή που ξεχωρίζει: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσω μία, έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις. Ήμασταν δύο βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και, τελικά, μπήκαμε στα προκριματικά του Europa League. Ήταν μία σειρά αναμνήσεων και κρατάω αγάπη για όλους όσους συνεργάστηκα».  

Για τον Κριστιάν Λόπεθ και τους Ισπανούς του Άρη: «Θεωρώ ότι θα ταιριάξει γιατί είναι συνηθισμένος στον ανταγωνισμό. Νομίζω θα ταιριάξει στον Άρη που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Ο Ματίγια είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίζει σε ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν και είναι καλό που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα».  

Τέλος, ανέφερε: «Ο κόσμος έχει αποδείξει πόσο πιστός είναι στην ομάδα, αν είναι ενωμένος θα συνεχίσει να γράφει ιστορικές στιγμές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.