Kicker: «Η Κολωνία έχει πολλά εξτρέμ, πιθανότατα θα παραχωρήσει τον Λημνιό»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2023

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι εδώ και τρία χρόνια κάτοικος εξωτερικού, με την γερμανική Κολωνία να τον έχει αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ελληνας διεθνής μετά από μια χρονιά ως δανεικός στη Τβέντε, πέρασε είχε ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός για το μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς. Επέστρεψε στη δράση στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και πρόλαβε να κάνει δύο συμμετοχές ως αλλαγή, στα παιχνίδια με Φράιμπουργκ και Βέρντερ.

Στη Γερμανία ασχολούνται με το μέλλον του Έλληνα εξτρέμ, με το «Kicker» να υποστηρίζει πως η Κολωνία θέλει να τον παραχωρήσει, αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί αναφέρουν:

«Ο Δημήτρης Λημνιός είχε δύο, μικρές χρονικά, συμμετοχές στη Bundesliga, στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, μετά την επιστροφή του από τη ρήξη χιαστών. Η ομάδα της Κολωνίας ωστόσο θεωρεί ότι έχει αρκετές και καλές λύσεις στις θέσεις των εξτρέμ, κάτι που σημαίνει ότι αν υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 25χρονο (είχε έρθει από τον ΠΑΟΚ για περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ), ο Λημνιός θα αποχωρήσει. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.