Κιάσσος: «Ο Ετέμπο φαίνεται να έχει αυτοσυγκράτηση, δίνει ανάσες στους άλλους χαφ»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και προπονητής στην Κόρινθο, Κώστας Κιάσσος, και μίλησε για τη μάχη των Κρητικών με τον Αρη, τη φετινή Σούπερ Λιγκ αλλά και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Εχουμε ξεκινήσει στο πρωτάθλημα στην Κόρινθο, είμαστε στην 3η αγωνιστική, ξεκινήσαμε από το μηδέν, φτιάξαμε καλή ομάδα, υπάρχει υγεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχουμε τις συνθήκες για να δουλέψουμε. Στόχος είναι το πρωτάθλημα» τόνισε αρχικά.

Για τη φετινή Σούπερ Λιγκ: «Μου αρέσει το φετινό πρωτάθλημα, έχει περισσότερες καλές ομάδες. Υπάρχουν αρνητικές εκπλήξεις φέτος, έχει φύγει το πρωτάθλημα από τις δύο ταχύτητες, έχει γίνει μια μικτή ζώνη με ομάδες που μπαίνουν στο γκρουπ των ομάδων που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Έχει γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, είναι πολύ καλό αυτό που βλέπουμε».

Για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό: «Δεν μου προκαλεί εντύπωση ο Παναθηναϊκός, είναι καλά δουλεμένη ομάδα, είναι μια ομάδα με συγκεκριμένο στυλ και πλάνο που δεν αλλάζει, διαβάζει σωστά τον αντίπαλο».

Για το Αρης-ΟΦΗ: «Η αλλαγή προπονητή λειτουργεί θετικά αλλά κάποιες φορές χρειάζεται χρόνο για να λειτουργήσει. Εχει αγωνιστικά προβλήματα ο ΟΦΗ και ο Αρης είναι δυνατός στην έδρα του και θα έχει δυσκολίες το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο προπονητής του Αρη έχει τεράστιες παραστάσεις, μπορεί να χρειάζεται χρόνο. Θεωρώ πως θα γίνει ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το να παίξεις επιθετικά κρύβει κινδύνους αλλά δίνει και δυνατότητες σε μια ομάδα».

Για τον Ετέμπο: «Η λειτουργία των τριών χαφ είναι η συνδετική γραμμή μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Ο Αρης παίζει με ένα ή δύο χαφ, ο αμυντικός χαφ δίνει σταθερότητα και ο Ετέμπο φαίνεται να έχει αυτοσυγκράτηση, έχει καλή προσφορά, έχει καλό τρανζίσιον. Δίνει ανάσες στους άλλους χαφ που παίζουν μπροστά του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.