Κιάσσος για Τζίμα: «Έχει ποδοσφαιρικό θράσος- Μπράβο στον Γκαρσία και στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κιάσσος, μιλώντας για το νεαρό ταλέντο του ΠΑΟΚ, Στέφανο Τζίμα αλλά και την εξαιρετική δουλειά που κάνει στη δεύτερη ομάδα ως προπονητής ο Πάμπλο Γκαρσίας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
«Το γνωρίζω το παιδί πολύ καλά και ως παίκτη. Καταρχάς θα πρέπει να δώσουμε πάρα πολλά συγχαρητήρια στον Πάμπλο Γκαρσία, επειδή τον πιστεύει. Γενικά πιστεύει πάρα πολύ σε όλο αυτό το πρότζεκτ με τους νέους, και καλά κάνει γιατί εκεί είναι πλέον το ποδόσφαιρο. Αυτό που έρχεται από κάτω προς τα πάνω!
Εγώ όμως δεν είμαι ρομαντικός με όλο αυτό που γίνεται εδώ στην Ελλάδα, δηλαδή όταν βάζουμε ένα νέο παίκτη να παίζει και όλοι λέμε «ουαου», πλέον δεν μου κάνει εντύπωση. Γιατί αυτό είναι πλεόν το ποδόσφαιρο, και έτσι πρέπει να είναι. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπράβο στον Πάμπλο και στον ΠΑΟΚ».

Για τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στον νεαρό παίκτη, είπε χαρακτηριστικά: «
Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με τρομερό ποδοσφαιρικό θράσος. Κάτι το οποίο χρειάζεται στη θέση που παίζει. Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω για τέτοια παιδιά. Μπορεί να προχωρήσει με πολύ δουλειά. Πρέπει να υπάρχει όμως μια ισορροπία, γιατί είναι πολύ η λεπτή η γραμμή της μετάβασης στη ποδοσφαιρική του ωριμότητα. Από τα 16 μέχρι τα 21, εκείνη η ηλικία είναι πολύ ευαίσθητη».

Για το τι μπορεί να προσφέρει ο Πάμπλο Γκαρσία στον Τζίμα, και αντίστροφα
: «Ο Πάμπλο μεταφέρει την νοοτροπία του νικητή, το πάθος, την ποιότητά του και όλα αυτά που μπορεί να προσφέρει σε έναν νεαρό παίκτη. Από την άλλη φαίνεται πως αυτό το παιδί θέλει να πάρει και να μάθει πολλά, άρα όλος ο δρόμος είναι μπροστά του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.