Κιάσσος: «Εχει προβάδισμα η ΑΕΚ για την 2η θέση, διαφορετικός ο ΠΑΟΚ μετά την διακοπή»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΟΦΗ, Κώστας Κιάσσος, και μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, την μάχη των πλέι οφ και την εικόνα των ομάδων μετά την πανδημία, την μάχη για την 2η θέση αλλά και τους ημιτελικούς Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να γίνουν κάποια βήματα σταδιακά, να μην πάμε από το 1ο βήμα στο 7ο. Να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά και μετά να αποφασίσουμε την αναδιάρθρωση. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν επαγγελματίες παίκτες που θα μείνουν χωρίς δουλειά. Πρέπει να προβλεφθούν όλα. Σε όλες τις χώρες ακόμη και στα Βαλκάνια ξέρουν τι γίνεται με τις βαθμολογίες, σε τι κατηγορία θα παίζουν οι ομάδες, ενώ εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρουμε. Τα τελευταία 10 χρόνια συζητάμε για τις κάτω από την Σούπερ Λιγκ κατηγορίες και όταν η Σούπερ Λιγκ κάνει προετοιμασία, οι άλλες δύο κατηγορίες ακόμη συζητούν τι θα γίνει. Ας βγάλουν οι αρμόδιοι ένα πλάνο για το τι θα γίνει την επόμενη 5ετία. Δεν γίνεται να μην ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και τους αγώνες μετά την επανέναρξη: «Μετά την καραντίνα, πολλά πράγματα που βλέπαμε πριν στο γήπεδο το βλέπουμε σε μικρότερο βαθμό. Η αγωνιστική προσαρμογή δεν είναι ίδια και είναι φυσιολογικό, πολλές ομάδες κάνουν μία μίνι προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Αρης δοκιμάζουν πράγματα με συστήματα και ποδοσφαιριστές».

Για την μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 2η θέση: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, ήρθαν αποτελέσματα που άλλαξαν την βαθμολογία. Η ΑΕΚ είναι συμπαγής ως ομάδα, έχει αλλάξει το πρόσωπό της με τον συγκεκριμένο προπονητή. Ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός σε σχέση με πριν την διακοπή, από την εικόνα που έχω μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για την 2η θέση. Εχει παρθεί απόφαση να φύγει ο Βράνιες, προφανώς για να τον αφήσουν να φύγουν δεν θα την επηρεάσει. Εχει επιλογές η ΑΕΚ σε παίκτες, μου δίνει την αίσθηση πως είναι πιο έτοιμη και πως το θέλει πιο πολύ».

Για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου: «Είναι μια αμφίρροπη η κατάσταση στο Κύπελλο. Κάθε 5-10 μέρες μπορεί να αλλάξει η αγωνιστική κατάσταση λόγω της διακοπής».

Για τον Ηρακλή: «Με στεναχωρεί η κατάσταση στην ομάδα. Εύχομαι να βγει η ομάδα από αυτό το τέλμα. Μπορεί να υπάρχει φόβος στους επενδυτές για να πλησιάσουν τον Ηρακλή, έγιναν πολλές αλλαγές στο διοικητικό και χρειάζεται πάρα πολλά χρήματα για να γίνουν από την αρχή όλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.