Συγκινεί ο Κιάκος: «Moυ έστειλε αμέσως μήνυμα το ανιψάκι μου, τον είδα να χαμογελά-Είναι μαχητής»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2021

Ιδιαίτερο παιχνίδι και γκολ για τον Γιάννη Κιάκο. Ο 22χρονος άσος του ΝΠΣ Βόλου μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το τέρμα που σημείωσε, την αφιέρωση στον ανιψιό του που δίνει μάχη με τη λευχαιμία και τους παίκτες που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αφιέρωση στο γκολ: «Το χάρηκα πολύ. Το αφιέρωσα και στο ανιψάκι μου. Είναι 10 ετών. Διαγνώσθηκε με λευχαιμία πριν τέσσερα χρόνια. Έκανες θεραπείες και προέκυψε μια υποτροπή. Είναι μαχητής, το παλεύει. Τον στηρίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Μου έστειλε μήνυμα αμέσως και χάρηκε πολύ. Τον είδα να χαμογελά στην κάμερα και ήταν ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Η καλύτερη ανταμοιβή. Μου είπε ευχαριστώ και ότι είμαι ο καλύτερος θείος. Τώρα θα του στείλω μια φανέλα και όταν περάσει η κατάσταση αυτή τον περιμένω στο Βόλο».

Για το γκολ που πέτυχε: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να το στείλω στην άλλη γωνία. Η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο α΄ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυναμικά, είχαμε ευκαιρίες και πάθος».

Για ποιον παίκτη ξεχώρισε: «Ο Ουάρντα είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Αυτός που μου άρεσε πολύ είναι ο Ελ Καντουρί. Ένας παίκτης που τον παρακολουθώ. Μου αρέσει το στυλ του και η σιγουριά με την μπάλα».

Για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα δυσκολευτούν και οι δύο. Θα κερδίσει αυτός που θα το θέλει περισσότερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.