Κι όμως, ο Λουτσέσκου έγραψε ιστορία με τον ΠΑΟΚ στη Νίκαια

Γιώργος Πετρίδης06 Δεκεμβρίου 2021

Όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά με τον ΠΑΟΚ να απογοητεύει με την εικόνα του και να φτάνει στο ξεχασμένο σερί τριών ηττών Πρωταθλήματος, όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα ως… αδιάφορα. Ωστόσο αυτό που έκανε χθες στη Νίκαια ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να καταγραφεί έστω και για ιστορικούς λόγους.

Το ματς με τον Ιωνικό κατέστησε τον Ρουμάνο τέταρτο σε αγώνες προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου κοουτσάρισε τον Δικέφαλο για 115η φορά και για να ανέβει στην 4η θέση της σχετικής λίστας προσπέρασε τον Φερνάντο Σάντος. Ο Ρουμάνος βέβαια έχει πολύ υψηλότερο ποσοστό νικών έναντι του Πορτογάλου αφού έφτασε στην επιτυχία στο 67,8% των αγώνων του ενώ ο Σάντος είχε ποσοστό 51,75%.

Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα ο Λουτσέσκου θα «πιάσει» τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας αφού ο Σερβο-Έλληνας προπονητής μέτρησε 117 αγώνες στον πάγκο του ΠΑΟΚ οπότε ο Ρουμάνος θα βρεθεί εκεί με τα ματς της Πέμπτης με τη Λίνκολν και της Κυριακής με τη Λαμία. Θα περάσει τον Μπάγεβιτς τη μεθεπόμενη Τετάρτη, στην εμβόλιμη αγωνιστική και το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Εκτός κι αν υπάρξουν διαφορετικές εξελίξεις που τον προλάβουν...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.