Άρης: Έφερε τον 18χρονο Κέβιν Τανταγιόν για δοκιμή

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2026

Ενδιαφέρον για τον Κέβιν Τανταγιόν, δείχνει ο Άρης, έναν 18χρονο Σουηδό επιθετικό που αγωνίζεται στη Βάσαλουντ, σύλλογο της τρίτης κατηγορίας στη Σουηδία, τον οποίο φέρνει στη Θεσσαλονίκη για δοκιμές.

Ο Κέβιν Τανταγιόν γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2007 στη Σουηδία και τον Φεβρουάριο του 2025 εντάχθηκε στη Βάσαλουντ, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Τζουργκάρντεν, εκεί όπου αγωνίστηκε μέχρι την Κ17 του συλλόγου.

Ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός αναμένεται να περάσει ένα δοκιμαστικό στάδιο από τον Άρη για να δουν οι άνθρωποι της ομάδας αν πληροί τις προδιαγραφές που θέλουν.

«Η Βάσαλουντ είναι μια ομάδα που είναι γνωστή εδώ και καιρό για την ικανότητά της να εντοπίζει, να αναπτύσσει και να καλλιεργεί νεαρά ταλέντα ποδοσφαίρου. Με ένα σαφές όραμα και ένα καλά μελετημένο σχέδιο ανάπτυξης, η ομάδα δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν - τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως άτομα.

Ο Κέβιν είναι ένα σαφές παράδειγμα αυτού του είδους παίκτη» , αναφέρει ο σύλλογος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.