Κετσπάγια: «Από το πρώτο πέναλτι κατάλαβα ότι θα κερδίζαμε την Ελλάδα»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Από την εκτέλεση του πρώτου πέναλτι «φάνηκε» πως η Γεωργία ήταν αυτή που θα επιβίωνε από τη ρώσικη ρουλέτα της άσπρης βούλας και θα βρισκόταν τελικά στο EURO 2O24,  υποστήριξε ο Τιμούρ Κετσπάγια, o Γεωργιανός τεχνικός σε ΜΜΕ της χώρας του κάνοντας την ανάλυση του αγώνα και σχολιάζοντας τη σημαίνει για το ποδόσφαιρο της χώρας του η πρόκριση αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Περάσαμε μία ωραία νύχτα και όμορφο πρωινό. Όλη η Γεωργία περίμενε αυτή την επιτυχία εδώ και 30 χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε τον αγώνα. Θέλω να τους συγχαρώ όλους. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της εθνικής αλλά και όλη την Γεωργία».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως: «Παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε να παίξουμε. Γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε με την αποφασιστικότητα και την έντονη επιθυμία. Κερδίσαμε την Ελλάδα για πρώτη φορά και χαίρομαι που αυτό έγινε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Έχουμε παίξει πολλές φορές με τους Έλληνες και δεν κερδίσαμε ούτε και μία φορά παρόλο που είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις και τότε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.