Κερμανίδης: «Ο Τζόλης έπρεπε να κάτσει στον πάγκο νωρίτερα»

Metrosport Team12 Μαΐου 2021

Στο Μetropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, και μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος, τη διαχείριση του Τζόλη αλλά και την επανέναρξη των ακαδημιών.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Ξεκίνησε λέγοντας: «Μου θυμίζει κάτι το σημερινό παιχνίδι, το 1976 όταν κάναμε φιέστα εμείς και είχαμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι το σημερινό γιατί πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη διαχείριση, είναι ματς γοήτρου. Και οι δύο ομάδες θα προσέξουν να μην χάσουν ενόψει τελικού ούτε και οι δύο προπονητές θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, είτε να παίξουν με φανατισμό και πάθος γιατί θα είναι μεγάλο λάθος».

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικά προβλήματα για την ομάδα σε ένα τέτοιο αγώνα, είναι ευκαιρία για αυτούς που θα παίξουν να αποδείξουν στον Γκαρσία τι αξίζουν και να τους υπολογίζει και στον τελικό. O ΠΑΟΚ έχει καλό πάγκο και έχει παίκτες που του δίνουν λύσεις. Ο Αρης για παράδειγμα είναι κουρασμένος και δεν είχε πάγκο. Είναι επιτυχία του Γκαρσία να έχει μια ομάδα έτοιμη και σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, στο καλύτερο από όλες τις ομάδες στα πλέι οφ. Ολη η Θεσσαλονίκη ονειρεύεται τον τελικό αλλά και το σημερινό παιχνίδι πιστεύω πως δεν θα το χάσει ο ΠΑΟΚ».

Για τον Τζόλη που δεν παίζει τελευταία: «Αυτό που έκανε τώρα ο Γκαρσία με τον Τζόλη έπρεπε να το κάνει στην αρχή. Έπρεπε να παίζει σταδιακά και να ξεκινάει στην αρχή από τον πάγκο. Έκανε αρκετές καλές εμφανίσεις όμως οι ευθύνες που έπεσαν πάνω του του γύρισαν μπούμερανγκ. Τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και η μεταγραφολογία, αφού κάθε μέρα τον ήθελε άλλη ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ευκαιρία να πάρει τα πάνω του ο Τζόλης».

Για την επανέναρξη των ακαδημιών: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, απλά να τα πούμε με τα παιδιά που έχουμε να τους δούμε καιρό και θα κοιτάξουμε να προετοιμάσουμε την επόμενη σεζόν. Η χρονιά έχει χαθεί για τις ακαδημίες και εμείς θα κάνουμε ενάμιση μήνα προπονήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.