Κερμανίδης: «Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι- Χρυσωρυχείο οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κερμανίδης, μιλώντας για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Εγώ το έχω επισημάνει εδώ και πολύ καιρό για τον Κωνσταντέλια και το ταλέντο του. Είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Βέβαια, δεν χρειάζονται και πολλά μπράβο. Αρκεί να έχει διάρκεια και να είναι επαγγελματίας. Πρέπει να ωριμάσει μέσα από τα παιχνίδια, γιατί έχει όλα τα προσόντα για να λάμψει».

Αν αρκεί ένας παίκτης με ταλέντο, όπως ο Κωνσταντέλιας, να συμπαρασύρει και τους άλλους παίκτες: «Βεβαίως και δεν αρκεί να πέσει όλο το βάρος σε ένα ταλαντούχο παίκτη. Απλά εδώ και αρκετό καιρό οι Έλληνες ταλαντούχοι παίκτες πιέζουν τον προπονητή να τους βάλει να παίξουν. Ο ένας πίσω από τον άλλον ανεβαίνουν στη μεγάλη ομάδα. Μιλάμε για χρυσωρυχείο του ΠΑΟΚ, μια χρόνια δουλειά που αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Πρέπει να προσέξουν τα συμβόλαιά τους για να μην χαθούν αυτά τα παιδιά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να προστατεύσει αυτά τα παιδιά όπως ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας, δίνοντάς τους ευκαιρίες ακόμη και αν κάνουν λάθη: «Όταν μιλάμε για παίκτες με ταλέντο και αξία, πρέπει να τους σπρώχνουμε για να συμμετέχουν περισσότερο χρόνο και να αποκτήσουν εμπειρίες. Πρέπει να τους προσφέρουν ψυχολογία, για να μας δείξουν... τρελά πράγματα. Χρειάζεται υπομονή και όλα θα γίνουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.