Κερμανίδης: «Κλειδί η άμυνα, απίστευτα επικίνδυνη η Κράσνονταρ»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2020

Για την ανανέωση που είναι σε εξέλιξη στον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι με την Κράσνονταρ τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 ο Παναγιώτης Κερμανίδης. «Δεν ξέρω αν είμαι γουρλής. Η ομάδα έκανε πολύ μεγάλες νίκες με Μπεσίκτας και με Μπενφίκα και αυτό οφείλεται στους παίκτες. Βέβαια πάντα οι ποδοσφαιριστές ψάχνουν το γούρι και νομίζω μετράει στον αθλητισμό. Και εγώ είχα. Την ημέρα του αγώνα έκανα κάποια πράγματα που τα έκανα κάθε φορά. Προσπαθούσα να το κρατάω. Ο κάθε αθλητής έχει τα γούρια και τις συνήθειες τους. Και οι προπονητές έχουν γούρια. Ο κ. Αλέφαντος σε μία αποστολή δεν είχε πάρει την ζώνη του και καθυστέρησε για να πάει σπίτι να την πάρει» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Μπήκαν νέα παιδιά, έδωσαν ταχύτητα, σπιρτάδα και παραπάνω πάθος και φαίνεται στο γήπεδο. Ξαφνικά γίνονται μεγάλες αλλαγές στην ομάδα και εύχομαι αυτό να μην γυρίσει μπούμερανγκ. Θα πρέπει να το προσέξει αυτό ο ΠΑΟΚ. Γίνεται μία ανανέωση και εγώ χαίρομαι. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει προσεκτικά και όχι ξαφνικά να δούμε πολλά νέα παιδιά. Έρχονται παιχνίδια κρίσιμα και σημαντικά. Με τον Ατρόμητο και τον Βόλο είναι δύο παραδείγματα. Για να χτίσεις μία ομάδα θέλει προσοχή. Εγώ το επικροτώ, αλλά δεν ξέρω αν ο κόσμος το δεχθεί αν ο ΠΑΟΚ μείνει πίσω στην βαθμολογία. Το να ανανεώνεις την ομάδα έχει και κόστος».  

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ σχολίασε: «Σε αυτά τα ματς και χωρίς κόσμο δεν παίζουν ρόλο τα πρώτα αποτελέσματα. Είναι πως θα βρεθούν οι δύο ομάδες αύριο στην Τούμπα. Με την Μπενφίκα ήταν πολύ σημαντική επιτυχία γιατί ήταν μεγάλο μειονέκτημα η απουσία του κόσμου. Παίξαμε οργανωμένα και με πολύ καλή στρατηγική. Θέλουμε δεν θέλουμε η Κράσνονταρ προηγείται και πρέπει να ανατρέψουμε το σκορ. Θέλει μεγάλη οργάνωση και έξυπνη στρατηγική από το τεχνικό τιμ. 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει να μην δεχθεί το γκολ. Το κλειδί είναι άμυνα. Η αντίπαλος είναι απίστευτα επικίνδυνη, εκεί που δεν το περιμένεις βγαίνουν τετ α τετ. Είναι πονηρή ομάδα. Δεν είναι κακό να βάλει ο προπονητής την καινούργια μεταγραφή, τον Τσόλακ, δεν είναι ρίσκο. Έπαιζε και στην προηγούμενη ομάδα του. Από εκεί και πέρα, πρέπει να βασιστεί σε αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στην Μπενφίκα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.