Κερμανίδης: «Με εντυπωσίασε ο Κωνσταντέλιας - Έχει ταλέντο και θέση στην ομάδα»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2022

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα εγκωμιαστικά του σχόλια για τον Κωνσταντέλια, αλλά και την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. «Με εντυπωσίασε πολύ ο Κωνσταντέλιας. Μου αρέσει αυτό το στυλ παικτών, με ντρίπλα, πάει ένας εναντίον ενός και μπουκάρει στην περιοχή. Είναι το στυλ μου και εγώ αυτό προσπαθούσα να κάνω. Λείπουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο παίκτης έχει ταλέντο και έχει θέση στην ομάδα, γι' αυτό ανέφερα στην ανάρτησή μου ότι πρέπει να ξεκινάει από αυτόν η ομάδα. Οταν παίζεις απέναντι σε κλειστές άμυνες χρειάζονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Αν πάρει ευκαιρίες από παιχνίδι σε παιχνίδι θα μαθαίνει και θα γίνεται πιο αποτελεσματικός» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ελ Καντουρί είναι άλλο στυλ παίκτη, δεν είναι για πλάγια. Για εκεί θέλεις ποδοσφαιριστές ντριπλέρ, με ταχύτητα, δεν τα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι παίκτης του άξονα. Βλέπετε μιλάμε για ελληνόπουλα, για παιδιά που καθιερώνονται. Παίρνουν ευκαιρίες, έστω και από σπόντα, αλλά έχουν κίνητρο και δείχνουν να ξέρουν ποια φανέλα φοράνε. Τα κλάματα που είδατε χθες από τα παιδιά που τραυματίστηκαν ήταν γιατί μεγάλωσαν σε αυτή την ομάδα.»

Για τις μεταπτώσεις του ΠΑΟΚ: «Δείχνει μία αστάθεια η ομάδα, μία επιπολαιότητα. Απέναντι στον Αστέρα ήμασταν αργοί, δεν πιέζαμε και δεν διεκδικούσαμε. Φαινόταν ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το αποτέλεσμα ήρθε από την κερκίδα, άσκησε πίεση. Η πτώση του Αστέρα από ένα σημείο και μετά ήταν μεγάλη, αλλά η Τούμπα έτσι είναι, μέχρι το τέλος δεν κρίνεται τίποτα. Αυτή η ισοπαλία είναι σαν ήττα για τον ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη απώλεια.»

Κατέληξε λέγοντας: «Τα γκολ έρχονται από λάθη. Πάντα γίνεται κάποιο λάθος, αλλά όταν μπαίνεις χαλαρά στο ματς, χωρίς συγκέντρωση, είναι πιθανό να δεχθείς γκολ από στατικές φάσεις. Επειδή στο ποδόσφαιρο υπάρχουν, πλέον, κλειστές άμυνες, βλέπουμε πολλές στατικές φάσεις και γκολ που δεν υπήρχαν στη δική μας εποχή. Οταν είσαι μπροστά και τελειώνει το ματς την μπάλα την... τρως. Ο Ολιβέιρα είναι πίσω για να ανταπεξέλθει. Θέλουμε μεγάλους παίκτες που θα εκμεταλλεύονται κάθε φάση μέσα στην περιοχή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.