Κερμανίδης: «Λάθος ο χειρισμός με Βιεϊρίνια, ανέτοιμος ακόμα ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2020

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας!

Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στον Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και στο θέμα με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και αν θα παραμείνει ο Πορτογάλος στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα παιχνίδια δεν έχουν την ένταση που είχαν πριν με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Και οι παίκτες ξενερώνουν που αγωνίζονται έτσι. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Βάζουν να ακούγονται από τα μεγάφωνα ιαχές. Δεν είναι ωραία εικόνα να το βλέπεις και να το ακούς. Τι ζούμε».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας:

«Ένα νοκ άουτ ματς στο σπίτι μας και απέναντι σε τούρκικη ομάδα. Δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Αλλά εγώ πιστεύω στο νόμο της Τούμπας. Βέβαια, θα απουσιάσει ο κόσμος από τις εξέδρες λόγω της πανδημίας και δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή. 

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα σε αυτό το ματς και πρέπει να κερδίσει περισσότερο για το γόητρο. Όλοι θα είναι μαζί του. Πάντως με την εικόνα που βλέπω δείχνει ανέτοιμος. 

Μπορεί η Μπεσίκτας να αποδυναμώθηκε, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει χρόνος για να ενισχυθεί πριν τις 25 Αυγούστου. Στα πλέι οφ φάνηκε ότι οι παίκτες του Φερέιρα επηρεάστηκαν από τις άδειες εξέδρες. Ο Φερέιρα δεν είναι ακόμα κατασταλαγμένος με την ομάδα και δεν έχει ακόμα καθαρή εικόνα. Κάνει πολλές δοκιμές, βάζει πολλά νεαρά παιδιά και δεν είναι ξεκάθαρος για το σημαντικό παιχνίδι που έρχεται με την Μπεσίκτας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πιο επιθετικό σύστημα αυτό που εφαρμόζει από την αρχή της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ γιατί έχει τους παίκτες που μπορούν να καλύπτουν και τις δυο πλευρές. Χαίρομαι που μπαίνουν στην ομάδα νεαρά παιδιά στην πρώτη ομάδα και κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε αυτά και να τα προωθήσει. Έπρεπε να φτάσουμε στα πλέι οφ για να τα βάλει μέσα; Ο Φερέιρα αν το είχε κάνει νωρίτερα τώρα θα ήταν έτοιμοι. Βέβαια, μπήκαν αργά, αλλά έδωσαν βαθμούς για να τερματίσει ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση. Δεν είχε προσανατολισμό από την αρχή που ήρθε ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ. Δεν είδα μια ομάδα που την πιστεύει ο προπονητής της».

Για το αν θα παραμείνει ο Βιεϊρίνια στην Τούμπα:

«Έγινε λάθος χειρισμός με τον Βιεϊρίνια. Δεν ξέρω τι συζήτησαν. Ο Αντρέ είναι ο αρχηγός και η σημαία του συλλόγου. Δεν έπρεπε να φτάσει στο τέλος του συμβολαίου του για να του κάνουμε πρόταση. Έπρεπε πολύ νωρίτερα για να τελειώσεις το θέμα. Εγώ πιστεύω θα επιστρέψει ο Πορτογάλος στην ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.