Κερμανίδης: «Φοβήθηκα να κατέβω στον Βόλο, βλέπετε τι γίνεται»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Για την επίθεση στο πούλμαν του Άρη και τον τελικό ανάμεσα στις Κ17 των Άρη και ΠΑΟΚ μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Κερμανίδης, στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Υπάρχει άγχος. Πρώτη φορά ζω μια τέτοια περίπτωση. Δυο παιδιά μας δόθηκαν ως μεταγραφή σε ΠΑΟΚ και Άρη. Είναι δυο πραγματικά ταλέντα και θέλω να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Είναι φίλοι μεταξύ τους και εύχομαι να ζήσουν στο έπακρο την εμπειρία. Αναδεικνύεται ότι το ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη είναι ψηλά. Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτά τα παιδιά».

Για την επίθεση στο πούλμαν του Άρη: «Πρέπει να παρθούν πιο αυστηρά μέτρα. Είναι απαράδεκτα αυτά. Παίζουν παιδιά 17 χρονών, αγαπούν το ποδόσφαιρο και θα ήθελα τους φιλάθλους στο γήπεδο. Δεν κατέβηκα στο παιχνίδι γιατί δεν ξέρεις αν θα κάτσεις άνετα και ήρεμα να δεις το παιχνίδι. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φοβάμαι. Βλέπετε τα γεγονότα που συμβαίνουν. 

Εύχομαι να κυλήσει ομαλά ο αγώνας και να μην γίνει κάτι. Μακάρι να γινόταν στη Θεσσαλονίκη και να ήταν μια ένωση της πόλης. Θα γίνει στο Βόλο και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα, έχουν μια αντίδραση το κάνω για να το κάνω. ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.