Κερμανίδης: «Ελειψε από τον πρώτο ημιτελικό ο Τσιγγάρας, καλό για τον ΠΑΟΚ αν ανοιχτεί ο Ολυμπιακός»

Metrosport Team26 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, και μίλησε για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας στο «Γ.Καραϊσκάκης», σχολίασε την απουσία του Τσιγγάρα αλλά έδωσε και τη δική του πρόβλεψη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι μια περίοδος περίεργη για τις ομάδες, και για τον ΠΑΟΚ και για τον Ολυμπιακό. Εδωσαν πολλούς αγώνες, έπαιξαν Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με ένα γκολ διαφορά, θα ήταν πολύ σημαντικό αλλά όπως είναι το ματς έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση. Αν ανοιχτεί ο Ολυμπιακός, θα είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ. Ο προβληματισμός μου για τον ΠΑΟΚ είναι η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα και δεν ξέρω πως θα το χειριστεί. Πιστεύω στο αυριανό ματς θα μετρήσει η ετοιμότητα των δύο ομάδων. Οι λεπτομέρειες θα κρίνει το σκορ του αγώνα. Σε αυτά τα ματς ο κάθε παίκτης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, για μένα αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ θα είναι σαν να έχει πάρει το Κύπελλο. Πιστεύω πως το σκορ θα είναι 1-1. Εχουμε πάρει μεγάλη πρόκριση στο Καραϊσκάκης με 2-1 νίκη επί του Ολυμπιακού, όταν έπαιζα εγώ, με τον Παντελάκη να μας δίνει μεγάλο πριμ, 100.000 δραχμές, για εκείνη την εποχή ήταν μεγάλο ποσό».

Για την απουσία του Τσιγγάρα στα τελευταία παιχνίδια: «Σίγουρα έλειψε ο Χάρης στα τελευταία παιχνίδια, όταν άρχισε να τα πηγαίνει καλά έμεινε εκτός ομάδας. Εκτός από το ότι κόβει τις μπαλιές, κάνει και καλές πάσες. Ο Τσιγγάρας πήγαινε καλά και βοηθούσε την ομάδα, έλειψε από τον πρώτο ημιτελικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.