Ο Κερμανίδης δικαιολογεί τον Γκαρσία: «Δεν επέλεξε ο ίδιος τους παίκτες»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα»φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κερμανίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για το...«δικό του παιδί» τον Βαγγέλη Παυλίδη και το επόμενο βήμα του, τον ΠΑΟΚαλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για την πορεία του Βαγγέλη Παυλίδη: «Ήταν 11 χρόνια στην ακαδημία μας, χαίρομαι πολύ που βλέπω την εξέλιξή του τώρα που παίζει στην Ολλανδία. Είναι ήδη ο «γκολτζής» της ομάδας του και πιστεύω ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα σε μεγάλο σύλλογο. Περιμένουμε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μεγαλύτερο επίπεδο. Έφτασε η ώρα για τον Βαγγέλη. Έχει κάνει ήδη το «αγροτικό» του και με την προσπάθεια του και την κλάση του θα φτάσει ψηλά».

Ερωτηθείς για τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία: «Θα πρέπει να του δώσουν την ευκαιρία. Ο άνθρωπος, πρέπει να κάνει το δικό του έργο, γιατί ανέλαβε την ομάδα σε δύσκολη περίοδο, με παίκτες που δεν επέλεξε αυτός. Προσπαθεί να γνωρίσει τους παίκτες και την ομάδα, πιστεύω θα πρέπει να του δωθεί η ευκαιρία την νέα χρονιά να κάνει το δικό του έργο. Η αξία του είναι δεδομένη, την έχει αποδείξει και στην Κ19. Είναι μεθοδικός και δουλεύει καλά, αυτό πρέπει να κάνει και στην μεγάλη ομάδα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.