Κερμανίδης: «Δύσκολο το έργο του Λουτσέσκου με τόσους νέους παίκτες»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τις ακαδημίες του, από τις οποίες έχουν περάσει πολλά παιδιά ποδοσφαιριστών, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις του "Δικέφαλου".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ακαδημίες: «Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά το κλίμα είναι τέτοιο κα θα αισθανθεί τη ζεστασιά, αυτό είναι που βλέπουν οι ποδοσφαιριστές και φέρνουν τα παιδιά τους, θέλουν να περνάνε απαρατήρητοι και θέλουν να βλέπουν τα παιδιά τους να χαίρεται το ποδόσφαιρο, αυτό κάνουμε.

Πολλά παιδιά είχαμε από ποδοσφαιριστές, κυρίως από τον ΠΑΟΚ αλλά και από τον Άρη. Βρίσκουν σε εμάς το κατάλληλο "έδαφος" για τα παιδιά τους. Μόνο που θα περάσουν έξω από το γραφείο θα καταλάβουν ότι εδώ είναι μια ποδοσφαιρική "φωλιά". Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή τη στιγμή έρχονται τα παιδιά του Μπίσεσβαρ. Η γιαγιά φέρνει τα παιδιά στις προπονήσει και κάθεται και παρακολουθεί την προπόνηση».

Στο ερώτημα αν πιστεύει ότι θα μείνει ο Μπίσεσβαρ, απάντησε: «Να σας πω την αλήθεια με αυτά που βλέπω πιστεύω πως η οικογένεια Μπίσεσβαρ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, τους αρέσει η Ελλάδα, αλλά δεν είναι σίγουρο και βέβαιο».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Δεν θυμάμαι πότε έγιναν ξανά τόσες πολλές μεταγραφές, ίσως πριν 10 χρόνια έγιναν τόσες, καλά κάνει ο κ. Μπότο και θέλει να έχει όλους τους παίκτες στην προετοιμασία, γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες που φέρνει, γνωρίζει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. 

Είναι δύσκολο που έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές ηλικιακά και εύχομαι με τόσους νέους παίκτες να γίνει γρήγορα η προσαρμογή των παικτών. Από τους ποδοσφαιριστές εξαρτάται πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν και πόσο γρήγορα θα μπουν στο κλίμα. Το έργο του Λουτσέσκου είναι πολύ δύσκολο, πιστεύω να υπάρχουν τα σχέδια, γιατί είναι μεγάλο ρίσκο να αλλάξεις ξαφνικά όλη την ομάδα».

Τέλος, για τη Β' Ομάδα του ΠΑΟΚ και αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα: «Η Β ομάδα ήταν το σκαλοπάτι για την πρώτη, για αυτό χτίστηκε. Δεν υπάρχει ένας ή δύο παίκτες να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα; Ειλικρινά απορώ. 

Εύχομαι να γίνει έργο και να υπάρξει αυτή η σχέση της πρώτης ομάδας και της Β ομάδας. Πέρασε ένας χρόνος και δεν έκαναν ένα φιλικό παιχνίδι. Αυτά δεν είναι ωραία μηνύματα, όλοι δουλεύουν για την ιδέα του ΠΑΟΚ, βρίσκονται κάτω από την "ομπρέλα" του ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη υπόθεση». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.