Κερδίζει την Λαμία, εδραιώνεται στα... ψηλά

Γιώργος Ζαΐρης12 Σεπτεμβρίου 2022

Δέκα στα δέκα έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Λαμία στο Πρωτάθλημα. Μόλις πέρσι, η ομάδα της Φθιώτιδας σκόραρε για πρώτη φορά σε αγώνα Πρωταθλήματος απέναντι στον Δικέφαλο. Μπορεί η προϊστορία να μην δίνει νίκες, αλλά είναι ξεκάθαρο πως σήμερα στις 19:00 [Metropolis 95.5] όταν ο Τσαγκαράκης θα σφυρίζει για πρώτη φορά στην Τούμπα, ο Δικέφαλος θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει μια ακόμη νίκη.

Μια νίκη που θα τον εδραιώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τη στιγμή που χθες βασικοί του αντίπαλοι στραβοπάτησαν. Αλλά το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να συνδυάσει τη νίκη και με βήματα προόδου μέσα από την εμφάνιση του εκμεταλλευόμενος και το ότι πλέον έχει μόνο ένα ματς την εβδομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο σημερινό παιχνίδι προτίθεται να κάνει τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στον Αρη. Η πρώτη θέλει τον Αντρέ Βιεϊρίνια να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας στη θέση του Μάριου Τσαούση.

Η δεύτερη αφορά τον Στέφαν Σβαμπ που αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού στο Πρωτάθλημα με τον Κούρτιτς να παραμένει στον πάγκο. Εκεί αναμένεται να βρίσκεται στην αρχή του αγώνα ο Ζίβκοβιτς καθώς ο Μπίσεσβαρ θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λύρατζης στα δεξιά και οι Ινγκασον-Κουλιεράκης στο κέντρο της άμυνας με τον Βιεϊρίνια στα αριστερά. Ο Σβαμπ θα έχει δίπλα του τον Ντάντας και ο Αουγκούστο θα είναι πίσω από τον Μπράντον Τόμας που στα δεξιά θα έχει τον Νάρεϊ και στα αριστερά τον Μπίσεσβαρ.

Να σημειώσουμε πως όπως και πριν από τον αγώνα με τον Αρη, έτσι και σήμερα, δίπλα στην ομάδα από νωρίς το μεσημέρι στο Μακεδονία Παλλάς θα βρίσκεται και ο Γιώργος Σαββίδης που αναμένεται να βρεθεί και στην Τούμπα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.