Κερδίζει τη Λάρισα και ηρεμεί ο Ηρακλής

Στέλιος Παρθενάκης24 Ιανουαρίου 2020

Ο Ηρακλής προέρχεται από τρεις σερί ήττες και μέσα στο 2020 δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες θέλουν όσο περισσότερο μπορούν να σπάσουν το αρνητικό σερί και να δώσουν χαρά στον κόσμο κόντρα στη Λάρισα. Δε φτάνει μόνο μια νίκη, ο κόσμος θέλει και μια καλή εμφάνιση. 

Ο Ντάριους Γκάρετ μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αμφίβολος, αλλά θα πρέπει να “σφίξει τα δόντια” μια φορά όπως όλοι και να βάλει το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα.

Ο Ηρακλής χρειάζεται πάση θυσία την επιτυχία κόντρα στη Λάρισα, που έχει για καλύτερους παίκτες τους Ρας, Χίκι και Παπαντωνίου. Θα πάρει την 7η νίκη, θα ανασάνει βαθμολογικά και θα κάνει δυο τις επιτυχίες κόντρα στην πολύ επικίνδυνη Λάρισα.

Το θέμα των αλλαγών στο ρόστερ, η (αιωρούμενη) επιβολή προστίμου ίσου με έναν μήνα και οι εσωτερικές διαφωνίες που υπάρχουν μπορούν να περιμένουν.

Καμία ΚΑΕ και καμία ομάδα εν έτη 2020 δεν μπορεί να μην έχει προβλήματα, αλλά τουλάχιστον σε σχέση με άλλες ομάδες ο Ηρακλής είναι πολύ πιο μπροστά. Θα πρέπει να βρεθούν λύσεις επίσης για την οργάνωση και η σωστή λειτουργία της ομάδας, όπως και για τη μόνιμη επίλυση του θέματος της θέρμανσης. Ολα αυτά όμως αφορούν το εσωτερικό της ομάδας.

Ο Γιάννης Καστρίτης επίσης είναι ο τεχνικός που θα πρέπει να έχει στήριξη, αφού έχει κάνει τις δικές του υπομονές, αλλά η νίκη με τη Λάρισα θα είναι πολύ σημαντική για όλους στο αγωνιστικό τμήμα.

Οπότε, μοναδικός στόχος για όλους (παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και κόσμος) είναι η 7η επιτυχία και στη συνέχεια και μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, να ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις σε συνδυασμό με τα θέλω του προπονητή, αλλά και της διοίκησης κάτω από ένα πνεύμα συνεννόησης.

Ομως, σε πιθανό στραβοπάτημα, τότε θα τεθούν όλα σε πολύ διαφορετική βάση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.