Κερδίζει πόντους ο Γιαταρά για την επίθεση του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιουλίου 2020

Η απόφαση για την προσθήκη δύο επιθετικών στο ρόστερ της νέας σεζόν, είναι ειλημμένη. Ο Αρμάντο Σαντίκου συνεχίζει να αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο του Αρη για την κορυφή της επίθεσης, ταυτόχρονα όμως εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις. 

Ο Αλβανός εξάλλου έχει συμβόλαιο με την Λεβάντε και για την επόμενη σεζόν, οπότε δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους χειρισμούς του Αρη η υπόθεσή του. Σαφώς και πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση, πλην όμως ιδιαίτερα δύσκολη καθώς και το συμβόλαιο του Σαντίκου θα στοιχειοθετήσει για τον Αρη οικονομική υπέρβαση. Μία από τις εναλλακτικές επιλογές που εξετάζονται, είναι αυτή του Μοχάμεντ Γιαταρά για την οποία είχατε ενημερωθεί από την “Μ” πριν από δύο ημέρες. 

Ο πρώην επιθετικός της Οσέρ απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν τον Αρη και βρίσκεται ξανά στο μεταγραφικό του ραντάρ. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες δείχνει να κερδίζει πόντους και να ανεβαίνει θέσεις στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς. Να σημειωθεί ότι περίπτωσή του δεν εξαρτάται από την εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις με τον Σαντίκου, καθώς ο Γιαταρά δεν προορίζεται για τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας αλλά ως μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.