Μπάμπα Ράχμαν: Εντυπωσιάζει ως «αντι-Γιαννούλης» - Μένει ή όχι στον ΠΑΟΚ;

Metrosport Team02 Μαΐου 2021

Η ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν έδωσε μόνο την πολυπόθητη πρόκριση στον ΠΑΟΚ αλλά εξήγησε τους λόγους που επιλέχθηκε ο Ραχμάν Μπάμπα ως «αντι - Γιαννούλης». Ο Γκανέζος αμυντικός έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Δικεφάλου, κέρδισε το θαυμασμό των συμπατριωτών του και έφερε χαμόγελα στην Τούμπα. 

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετρά 13 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, εκ των οποίων στις 11 έχει πάρει φανέλα βασικού. Βρήκε δίχτυα ξανά μετά από δύο χρόνια στο παιχνίδι με τη Λαμία ενώ κόντρα στην Ένωση έβγαλε την ασίστ για την ισοφάριση των «ασπρόμαυρων». 

Κέρδος και για τους δύο

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον βοηθήσει να κάνει restart στην καριέρα του. Είναι η ομάδα που θα του δώσει ευκαιρίες και δείχνει να τον θέλει. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι έχουν αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα της εξόδου, δεν τον υπολογίζουν και κοιτάζουν πως μπορούν να κερδίσουν χρήματα για να προχωρήσουν στις δικές τους μεταγραφικές υποθέσεις. Ο ΠΑΟΚ θα μπει στη διαδικασία για να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, οι όροι όμως θα συζητηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, σε συνάρτηση πάντα με τις απαιτήσεις της Τσέλσι. Οι πιθανότητες είναι υπέρ των ασπρόμαυρων, από τη στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μείνει.

Ο Δικέφαλος έχει μόνο να κερδίσει με τη διατήρηση του Μπαμπά στο δυναμικό του καθώς πρόκειται για έναν ανταγωνιστικό αριστερό οπισθοφύλακα με εξαιρετική τεχνική και δυναμικές επιθέσεις.  Του αρέσει να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά. Με κάθε ευκαιρία ανεβαίνει προς την αντίπαλη περιοχή και δίνει μια έξτρα επιλογή στους συμπαίκτες του. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. 

Δεν ξεχνά ποτέ τα αμυντικά του καθήκοντα. Καλύπτει άμεσα την πλευρά του όταν προωθείται. Είναι δυνατός στις μονομαχίες, αρέσκεται στα τάκλιν. Μπορεί να βγάλει εύκολα την μπάλα από την περιοχή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.