Κέρδισε το ματς, χρόνο και τον διαιτητή ο ΠΑΟΚ!

Γιώργος Ζαΐρης10 Μαΐου 2021

Τέτοια διαιτησία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ δεν έχει τύχει όπως χθες ο Αρης στην Τούμπα. 

Ο Γκάμα πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο από τον Βιεϊρίνια και όμως ο Λευκορώσος δεν του έδειξε την κόκκινη. Ο ποδοσφαιριστής του Αρη δέκα φορές ζήτησε συγνώμη από τον Αντελίνο (και μπράβο του) αλλά το θέμα είναι γιατί επέτρεψε ο Λευκορώσος ο Αρης να συνεχίσει με έντεκα παίκτες. 

Θυμάστε το πέναλτι στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος που πήρε ο Αρης στο γήπεδο του; Οταν ο Πασχαλάκης μπλόκαρε πρώτος τη μπάλα; Αν εκείνο ήταν πέναλτι, τότε γιατί δεν ήταν και στη φάση του Ουάρντα; Αλλά αυτή τη φάση την προσπερνώ. Το... σκαρφάλωμα του Γκάνεα στον Βαρέλα τι ήταν; 

Φυσικά γελάω με τις διαμαρτυρίες για το γκολ του Αντρίγια αφού ο Μουργκ κλέβει τη μπάλα. Οπως γελάω και με τις διαμαρτυρίες για την ανατροπή του Κρμέντσικ. 

Η ουσία είναι πως η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση κέρδισε. Σε μια χρονιά που από τον Αρη επικοινωνούσαν πως έσπαγαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ο μέτριος ως κακός ΠΑΟΚ τον έχει αφήσει πέντε βαθμούς πίσω. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι στόχος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να είναι η δεύτερη θέση. Σε άλλες ομάδες είναι στόχος αυτός, όχι στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. 

Πλέον ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να προετοιμάζει την ομάδα για τον τελικό. Με την ευχή να είναι εκεί ο Βιεϊρίνια αλλά και οι Ινγκασον, Κρέσπο και Ελ Καντουρί. Ο τελευταίος αν έπαιζε χθες απέναντι στον Αρη, είναι δεδομένο ότι θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ να προηγηθεί πολύ νωρίτερα. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο πάγκος του ΠΑΟΚ και οι αλλαγές του Γκαρσία, βοήθησαν τα μέγιστα. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Κρμέντσικ. Πολύ καλός ο Λύρατζης, μια φάση αλλά από αυτή ήρθε το δεύτερο γκολ έκανε ο Μουργκ, με πνευμόνια ο Τσιγγάρας ενώ και ο Μιχάι βοήθησε πολύ αφού έδωσε ύψος στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ενας ΠΑΟΚ που μόνο μια φορά απειλήθηκε και θα μπορούσε να είχε σκοράρει και περισσότερα γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.