«Κέρδισε εισιτήρια για 2 άτομα μετ' επιστροφής από την Aegean και ταξίδεψε σε Λονδίνο, Ζυρίχη και Βρυξέλλες»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2021

Το καλοκαίρι ήρθε επιτέλους και η διάθεση για ταξίδια είναι μεγάλη. Κάποιοι από εμάς σκέφτονται ήδη σε ποια πόλη του εξωτερικού θα κάνουν το επόμενο τους ταξίδι! Η AEGEAN με 15 απευθείας πτήσεις σε πόλεις του εξωτερικού από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης μας δίνει πολλές επιλογές! Γιατί τώρα η Θεσσαλονίκη έχει το δικό της δίκτυο! 

Ήδη ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις προς Λονδίνο, Βρυξέλλες και Ζυρίχη και η AEGEAN σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ταξίδι σε έναν από τους τρεις προορισμούς και να ταξιδέψετε όποτε θέλετε μέσα στον επόμενο χρόνο! Το πρόγραμμα πτήσεων προς και από Λονδίνο θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο μόλις αρθούν οι περιορισμοί από την Αγγλία.

Επομένως, μπορείτε τώρα να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για ένα ταξίδι σε Λονδίνο, Ζυρίχη ή Βρυξέλλες

Συντονιστείτε στο Metropolis 955 και τις εκπομπές «Στη Σέντρα» και «Τρίτο Ημίχρονο» καθημερινά. Μόλις οι παραγωγοί δώσουν το σύνθημα οι ακροατές έχετε 10 λεπτά στην διάθεση σας για να καλέσετε στο 2310909090, να κερδίσετε αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα μετ επιστροφής απο την Aegean και να ταξιδέψετε σε Λονδίνο, Ζυρίχη και Βρυξέλλες. Ανάμεσα σε όσους καλέσετε κατά την διάρκεια των 10 λεπτών, θα προκύπτει με τυχαία κλήρωση ο νικητής-α.(π.χ. το 5ο τηλεφώνημα/ο 5ος ακροατής-ά).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανανεωμένο δίκτυο της AEGEAN, μπορείτε να βρείτε στο www.aegeanair.com... και καλά ταξίδια!

Οι όροι του διαγωνισμού 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.