Κεραμίτσης: «Ο γιος μου απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στη Ρόμα, αυτό λείπει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Κεραμίτσης. Ο πατέρας του Δημήτρη Κεραμίτση μίλησε στην εκπομπή για την πορεία του γιου του που ζει το όνειρό του στη Ρόμα του Μουρίνιο.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κεραμίτσης δήλωσε:

«Ο γιος μου απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Είχε μια επιτυχία με την Εθνική κ19 και θα πάνε στον επόμενο γύρο του Elite Round. Αυτό που θέλω να πω και να επικοινωνήσω με τον κόσμο, αυτό που θέλω να πω στους γονείς, αυτό που πρέπει να προσέξουν είναι να δουλεύουν παραπάνω τα παιδιά αλλά να είναι κυρίαρχα, να τα μεγαλώσουμε με ισχυρή προσωπικότητα, να έχουν τη δυνατότητα να λένε όχι, να συμμετέχουν στις αποφάσεις. Για να είσαι τη Ρομα με τον Άμπραχαμ, τον Ντιμπάλα, τον Πελεγκρινι, πρέπει πρώτα να σ’ αποδεχτούν και μετά να παίξεις ποδόσφαιρο. Εκατομμύρια θέλουν να παίξουνε εκεί, λίγοι όμως το καταφέρνουν. Άρα το περιβάλλον είναι ανταγωνιστικό, είσαι και ξένος άρα θα πρέπει να δείξεις πράγματα για να τα καταφέρεις» δήλωσε αρχικά.

Ακολούθως μίλησε για την παρουσία του γιου του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και πώς συνέχισε στο εξωτερικό.

«Ήταν 12 ετών όταν αποφασίσαμε ότι ο Δημήτρης θα παίξει μπάλα στο εξωτερικό. Δεν είναι ο εύκολος δρόμος, εγώ είχα και τον κουμπάρο μας τον Γιάννη Ισπυρλίδη, πρέπει να αξιολογήσεις πολλά πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να πω και κάτι ακόμα σημαντικό στις ομάδες, θα ήθελα να συμβουλέψω. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα από τα κορυφαία προγράμματα. Αλλά δε δίνει ευκαιρία στα παιδιά που έρχονται από πίσω. Θα πρέπει να πάρουν έναν προπονητή που όταν διακρίνει ότι από τα 15 κάποια παιδιά έχουν ταλέντο, να δουλέψει μόνο για την ατομική τους βελτίωση και τις αδυναμίες τους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.