Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο μπασκετμπολίστας, ομάδας της Α2 Κατηγορίας, μπήκε με το ΙΧ του στις σιδηροδρομικές γραμμές, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός κινήθηκε πάνω σε αυτές για περίπου 300 μέτρα και στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα, προκαλώντας διακοπή των δρομολογίων για αρκετή ώρα, ενώ αμέσως μετά ακινητοποίησε το όχημα στις ράγες. Μάλιστα, λόγω της «τρελής» πορεία τους, προκλήθηκε πολύωρη διακοπή στη λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου, με την Τροχαία να προχωρά στη σύλληψη του οδηγού, καθώς οι μετρήσεις του αλκοτέστ υπερέβαιναν τα προβλεπόμενα όρια.
Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών, επικίνδυνη οδήγηση και παραβίαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube