Κεραμέως: Τι απαντά σε δημοσίευμα που την κατηγορεί για απλήρωτα κοινόχρηστα

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Η Νίκη Κεραμέως διαψεύδει με ανακοίνωσή της δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι οφείλει 3.470 ευρώ σε κοινόχρηστα από ανεξόφλητους λογαριασμούς και πως οι ένοικοι της πολυκατοικίας της έχουν στείλει εξώδικο για αυτόν τον λόγο. Η ίδια αναφέρει ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που έχουν απορρίψει τις αγωγές και έχουν δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, η οποία καταβάλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται.

Η υπουργός Παιδείας κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα» αναφορικά με το δημοσίευμα στην εφημερίδα Δημοκρατία που έχει τίτλο «Η Κεραμέως δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα» και σημειώνει ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας. Η ανακοίνωση της Νίκης Κεραμέως:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή. Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.