Κεντζιόρα: «Έμαθα από το διαδίκτυο ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2023

Έκπληκτος δήλωσε ο Τόμας Κεντζιόρα για το τέλος της συνεργασίας και την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ , με τον Πολωνό αμυντικό να τονίζει πως το έμαθε από το διαδίκτυο.

Πριν απο λίγες μέρες, ο Δικέφαλος ανακοίνωσε πως ο δανεισμός του Πολωνού θα ολοκληρωθεί χωρίς ανανέωση και ευχαρίστησε τον Τόμας Κεντζιόρα για την παρουσία του στην ομάδα τους πέντε μήνες του δανεισμού του από την Ντιναμό Κιέβου.

Για την ακρίβεια, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν γνωστό πως δεν θα προβούν σε καμία ενέργεια ανανέωσης του δανεισμού του, με τον Πολωνό να δηλώνει έκπληκτος σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας, υπογραμμίζοντας πως: «Έμαθα ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ από το διαδίκτυο».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πριν το τέλος της σεζόν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από εκείνον. Έμαθα ότι φεύγω από το σύλλογο από το διαδίκτυο».

Για την πεντάμηνη παρουσία του στην Θεσσαλονίκη: «Ήρθα στον σύλλογο μεσούσης της σεζόν, εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να έρθω σε φόρμα. Υπήρξε άλλος ένας τραυματισμός στην πορεία. Όταν όμως ήμουν υγιής, έπαιζα πάντα».

Όσο για την Ντιναμό Κιέβου, όπου και αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την Εθνική; «Με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, άφησα πίσω μου μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ζωής μου. Το φθινόπωρο παίξαμε χωρίς οπαδούς και οι αγώνες διακόπτονταν καθώς υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων. Γι' αυτό τον χειμώνα αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο».

Για την κλήση του απο τον Φερνάντο Σάντος: «Περίμενα ότι τον Μάρτιο δεν θα έπαιρνα κλήση γιατί δεν έπαιζα πολύ εκείνη την περίοδο. Είμαι εδώ τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δείξω την καλύτερή μου πλευρά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.