Κεντρικό πρόσωπο στα τουρκικά ΜΜΕ ο Πέλκας, δείτε τα πρωτοσέλιδα

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Ο Δημήτρης Πέλκας μπορεί να ήταν μία από τις 18 μεταγραφές που έκανε η Φενέρμπαχτσε, αυτό, όμως, δεν εμπόδισε την αφεντιά του να φιγουράρει σε κεντρικά σημεία στον τουρκικό Τύπο και να αφήσει σε δεύτερη μοίρα παίκτες όπως ο Ντιέγκο Περότι που έμεινε ελεύθερος από την Ρόμα και ο Ελβετός σέντερ φορ Κεμάλ Αντέμι της Βασιλείας. 

«Το σόου ολοκληρώθηκε» γράφει η Sabah που αναφέρει το μεταγραφικό ντεμαράζ της Φενέρ αυτό το καλοκαίρι που κλείνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Στο αφιέρωμα της για τον Δημήτρη Πέλκα, η τουρκική εφημερίδα γράφει για ένα «ρομαντικό ειδύλλιο που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο». Κι αυτό γιατί ο έρωτας της Φενέρ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό κρατάει από το καλοκαίρι του 2018, όταν ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της τουρκικής ομάδας.

Η Sabah αποκαλύπτει ότι η Φενέρ είχε στείλει κατάσκοπο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για να δει από κοντά τον Έλληνα μεσοεπιθετικό απέναντι σε μία ομάδα που αποτελεί παραδοσιακό αντίπαλο της Φενέρ. 

Η Fanatic σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Τον χαρακτηρίζει ως ένα μοντέρνο δεκάρι που έχει μεγάλη ευχέρεια με την μπάλα στα πόδια.

Όπως φαίνεται, εκτιμούν πολύ το ταλέντο του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος, πλέον, έχει την ευκαιρία να γίνει... τραγούδι στα χείλη τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.