Κένταλ Τζένερ: Το δεύτερο όνομά της, Νικόλ, και η τραγική ιστορία που το συνοδεύει

Metrosport Team18 Ιουλίου 2022

Η Κένταλ Τζένερ, το λιγότερο ιντριγκαδόρικο μέλος της οικογένειας Καρτνάσιαν, μπορεί να αποφεύγει να μιλάει συχνά για την ζωή της, ωστόσο μοιράστηκε την ύπαρξη αλλά και την προέλευση του μεσαίου της ονόματος το οποίο είναι Νικόλ.

Δεν είναι διαδεδομένο, όμως ναι, η Κένταλ έχει και δεύτερο όνομα και αυτό είναι Νικόλ το οποίο μάλιστα το συνοδεύει μια πολύ τραγική ιστορία.



Μέσω του λογαριασμού στο Snapchat της αδερφής της Κάιλι, η Κένταλ έκανε γνωστό τον λόγο που η μητέρα τους, Κρις, αποφάσισε να την ονομάσει Νικόλ και αυτός είναι για να αποδώσει φόρο τιμής στην πολύ καλή της φίλη Νικόλ Μπράουν η οποία έχασε την ζωή της έναν χρόνο πριν γεννηθεί η Κένταλ.

Η Νικόλ Μπράουν ήταν για πολλά χρόνια σύντροφος του Ο'Τζέι Σίμπσον, σουπερστάρ του αμερικάνικου φούτμπολ, και ως ζευγάρι διατηρούσαν άριστες σχέσεις με το ζεύγος Κρις Τζένερ-Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

Η τραγική δολοφονία της Νικόλ Μπράουν και του μετέπειτα συντρόφου της, χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το «έγκλημα του αιώνα» στις ΗΠΑ με τον κουμπάρο του ζεύγους Τζένερ-Καρντάσιαν, Ο'Τζέι Σίμπσον, να είναι ο κύριος ένοχος.

Η φιλία των δύο κυριών κρατούσε για πολλά χρόνια και ήταν ιδιαίτερα στενή και για τον λόγο αυτό η Κρις Τζένερ, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη φίλη της, έδωσε το όνομά της στην κόρη της η οποία δηλώνει περήφανη που πήρε το όνομα της Νικόλ.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.