Κεμπάτζε: «50-50 το Ελλάδα - Γεωργία - Νόμιζα ότι ο Νινούα θα είναι βασικός»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, Λεβάν Κεμπάτζε, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον αυριανό (31/3) αγώνα της Εθνικής με την Γεωργία, τον Γηραιό, αλλά και τον Νίκα Νινούα. «Είναι 50-50. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες, νεαρούς. Έχει αλλάξει αίμα και ο προπονητής είναι νέος. Είμαι αισιόδοξος όχι μόνο γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά γενικά. Έχουμε τον Κανκάβα, αλλά δεν ξεχωρίζω κάποιον. Παίζει ομαδικά. Έπρεπε να πάρουμε βαθμό και με την Σουηδία και την Ισπανία» είπε αρχικά αναφερόμενος στην Γεωργία και πρόσθεσε:

«Πρέπει με την Ελλάδα να παίξουμε αντεπίθεση, αλλά θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι. Έχουμε μαζεμένη και σφιχτή ομάδα. Και η Ελλάδα μου αρέσει. Στο τελευταίο ματς είδα μόνο στιγμιότυπα, όμως, γενικά είναι καλή ομάδα, φαίνεται. Δεν είναι εύκολο να πάρεις ισοπαλία από την Ισπανία».

Για τον Ηρακλή σημείωσε: «Κάποια πράγματα τα μαθαίνω. Έχω δουλειά, όμως, εδώ με τα παιδιά των Ακαδημιών. Είναι κρίμα που βλέπω αυτό τώρα για τον Ηρακλή. Ελπίζω να γίνει ξανά δυνατός. Όλους τους θυμάμαι από παλιά. Ήταν καλοί παίκτες. Με πρόεδρο τον Μυτιληναίο, είχαμε ποδοσφαιριστές όπως τον Στολτίδη και τον Κωνσταντίνου. Θυμάμαι και τον Αναστασιάδη, ήταν καλός άνθρωπος και καλός προπονητής».

Για τον Νίκα Νινούα υπογράμμισε: «Τον ξέρω και νόμιζα ότι τον πήραν για βασικό. Ήταν καλός, τον πρόσεχα στην Γεωργία. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν παρακολουθώ πολύ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.