Κελπέκης: «Προπόνηση σε γκρουπ και ντουζ στο σπίτι!»

Metrosport Team24 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρώην του ΠΑΟΚ, Χρήστος Κελπέκης, και μίλησε για την επιστροφή της ομάδας του στις προπονήσεις, την καθημερινότητα που υπάρχει πλέον με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται λόγω κορωνοϊού αλλά και τα ενδεχόμενα να ξεκινήσει και πότε το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις των ομάδων στο Ισραήλ: «Κάναμε ένα βήμα, επιστρέψαμε στις προπονήσεις αλλά είναι νωρίς ακόμη και πρέπει να ακολουθούμε πρωτόκολλο ασφαλείας. Η ομάδα προπονείται σε γκρουπ των 8 ατόμων, στο αθλητικό κέντρο έχουμε 3 γήπεδα, τα γκρουπ των παικτών δεν αλλάζουν μέχρι νεοτέρας και φυσικά δεν έρχονται σε επαφές μεταξύ τους. 

Το κάθε γκρουπ έχει τον δικό του φυσιοθεραπευτή που δεν μπορεί να ακουμπήσει κανέναν άλλο, οι ποδοσφαιριστές έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 2 μέρες. Ολοι όσοι υπάρχουμε στο προπονητικό κέντρο κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό, είμαστε αρνητικοί και θα ξανακάνουμε την Τρίτη. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αποδυτήρια, ερχόμαστε όλοι ντυμένοι και κάνουμε ντουζ στα σπίτια μας. Τουλάχιστον χρησιμοποιούμε μπάλα στις προπονήσεις, αλλά ελπίζουμε πως θα γίνονται προπονήσεις έτσι για τις επόμενες ημέρες.

Για το αν υπάρχουν αντιδράσεις ποδοσφαιριστών: «Σίγουρα υπάρχει ανησυχία για την υγεία μας, θέλουμε να παιχτεί ποδόσφαιρο αλλά όχι εις βάρος της υγείας. Εδώ συζητάμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και θα πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι».

Για το τι γίνεται στο Ισραήλ: «Υπάρχουν ακόμη περιορισμοί, τα μαγαζιά είναι κλειστά, ο κόσμος δεν κινείται. Σιγά σιγά θα ανοίξουν όμως, η θερμοκρασία έχει ανέβει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.